Τo «τσίµπηµά» του µας αρέσει πολύ! O λόγος για το πολυσυζητηµένο project των Thomas Heyne, Mario Hertel (γνωστών από το Paradise) και των Μυκονιατών επιχειρηµατιών Μιχάλη και Δαµιανού Δακτυλίδη, πανοραµικά χτισµένο στο λόφο Cavo Paraga, που µας ταξιδεύει από πρόπέρυσι στις πιο µυστηριακές γωνιές του Μαρόκου, του Μεξικού, αλλά και µιας vintage Goa.

Aπό την Τίτη Βελοπούλου Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Έρχεται σούπερ αλλαγή στη Μύκονο που θα ενθουσιάσει τους πάντες στο νησί των ανέμων!

Ξεχώρισε αµέσως µε το premium beachlife concept του, που αγγίζει διακριτικά τα όρια του primitive, κάνοντάς µας να νιώθουµε σαν σύγχρονοι νοµάδες. Η 360° view, η απαράµιλλη bohemian ethnic ατµόσφαιρα µε κυρίαρχο το ξύλο και την πέτρα, πλήρως εναρµονισµένη στο φυσικό περιβάλλον, αλλά και το high-quality service στήνουν το τέλειο σκηνικό µιας unique ολιστικής εµπειρίας!

Το πρωί χαλαρώνουµε στις άνετες nomad’s terraces µε αιώρες και boho style µαξιλάρες, ενώ το µεσηµέρι ανηφορίζουµε στο εστιατόριο για να γευτούµε ένα µεσογειακό µενού, εµπλουτισµένο µε αρωµατικά µπαχάρια από το Λίβανο και την Τυνησία!

Η εµπειρία φτάνει στο απόγειό της µε τα Sunset Rituals, που φέτος έχουν βρει το δικό τους setting στο Sunset Lounge! Με άνετα πουφ και ριχτάρια, αλλά και ταξιδιάρικες µουσικές που κινoύνται σε vocal, spiritual, deep ethnic ακούσµατα, µας φέρνουν εικόνες της ερήµου…

Στο ίδιο στυλ µας υποδέχεται και το The house, όπου µαροκινά έπιπλα και ανατολίτικα χαλιά προσδίδουν έναν ethnic εξωτισµό σε ένα Greek glam style σπίτι του ’60! Στα φετινά places to visit και η ολοκαίνουρια boutique Caravana, µε handcrafted ρούχα και αξεσουάρ! Από €60. Καθηµερινά από τις 11:00 (13:00-01:00 η κουζίνα).

Αυτή η μαγαζάρα λοιπόν ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για τρίτο σερί καλοκαίρι. Και θα γίνει… χαμός! Από την Πέμπτη (18/5, 21:00) και μέχρι και την Κυριακή θα ζήσετε ένα τετραήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο. Ό,τι καλύτερο για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στο νησί των ανέμων!

Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο: 5 εστιατόρια στα οποία αν δεν φας θα χάσεις!

Μέχρι να κυκλοφορίσει το καινούριο τεύχος Best in travel Mykonos, ξεφυλλίστε το προηγούμενο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ