«Στα βήματα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ» – Ξεναγήσεις στα μέρη, στα οποία σύχναζε η Μελάνια Τραμπ διοργανώνει ο τουριστικός οργανισμός του δήμου Λιουμπλιάνας

Ο τουριστικός οργανισμός του δήμου Λιουμπλιάνας προσφέρει εδώ και λίγο καιρό στους επισκέπτες της πρωτεύουσας της Σλοβενίας μία ελκυστική περιήγηση με θέμα: «Ακολουθήστε τα βήματα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ».

- Advertisement -

Αυτοί είναι οι 6 πιο περίεργοι νόμοι παγκοσμίως

Αποτέλεσμα εικόνας για Μελάνια Τραμπ

Η ιδιαίτερη ξενάγηση στην πόλη περιλαμβάνει τα μέρη, στα οποία σύχναζε ως έφηβη η Μελάνια Κναβς, η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, η οποία γεννήθηκε στη σλοβενική κωμόπολη Σέβνιτσα και μετακόμισε στη Λιουμπλιάνα, όπου πέρασε τα γυμνασιακά και φοιτητικά της χρόνια.

Στην περιήγηση με στόχο την προσέλκυση Αμερικανών τουριστών οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν το οικοδομικό τετράγωνο στο οποίο έζησε η δεύτερη σύζυγος του μεγιστάνα των ακινήτων και νυν προέδρου των ΗΠΑ, το σχολείο στο οποίο φοίτησε και πώς περνούσε τον ελεύθερο χρόνο της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Dnevnik» της Λιουμπλιάνας.

Εκτός από λεπτομέρειες για τα εφηβικά χρόνια της Μελάνια Τραμπ, οι τουρίστες μπορούν να μάθουν για τον τρόπο ζωής στα τέλη της δεκαετία του 1980, πριν τη διάλυση της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, όταν η Σλοβενία ήταν μία από τις έξι ομόσπονδες δημοκρατίες της.

Η Μελάνια Κναβς γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1970 στο νοσοκομείο της πόλης Νόβο Μέστο. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια με τους γονείς της Αμάλιγια Ούλτσνικ και Βίκτορ Κναβς στη Σέβνιτσα και φοίτησε σε γυμνάσιο στη Λιουμπλιάνα. Στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας εγγράφηκε στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσει αρχιτεκτονική, αλλά ταυτόχρονα άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο και εγκατέλειψε τις σπουδές της.

Η οικογένεια που ζει 18 χρόνια απομονωμένη στην άγρια φύση της Αλάσκας

Αποτέλεσμα εικόνας για Μελάνια Τραμπ

Στη Λιουμπλιάνα, στο φωτογραφικό στούντιο του φωτογράφου μόδας Στάνε Γέρκο πόζαρε πρώτη φορά ως μοντέλο. Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια της ήταν για ένα από τα πιο γνωστά εργοστάσια ενδυμάτων στην πρώην Γιουγκοσλαβία, το Vezenine Bled, στην πόλη Μπλεντ της Σλοβενίας. Πόλος έλξης τουριστών έχει γίνει και η Σέβνιτσα, η κωμόπολη των 5.000 κατοίκων, γενέτειρα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρη η χώρα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Τη Λιουμπλιάνα προβάλλουν τα τουριστικά portal, όπως το Rough Guides και το Culture Trip, σύμφωνα με τα οποία η πρωτεύουσα της Σλοβενίας ανακηρύχθηκε ένας από τους 10 καλύτερους προορισμούς που δεν πρέπει να χάσει κάποιος αυτή την άνοιξη.

πηγή:news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ