Greek Travel Show

Με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία του ελληνικού τουρισμού εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου η 1η έκθεση Greek Travel Show (Ελληνικές Διακοπές), στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

Από την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]

Greek Travel Show
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της έκθεσης

Για 1η φορά στην Ελλάδα, δημιουργείται μια έκθεση τουριστικής εμπειρίας υπό την διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo. και οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Το απόλυτο τουριστικό υπερθέαμα από τις 19-21 Μαΐου στο Helexpo Maroussi

Greek Travel Show
Η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Tα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσωπών από τις Περιφέρειες όλης της Ελλάδας. Ξεχωριστή θέση κατείχε το περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων, ο οποίος είναι και ο τιμώμενος δήμος αλλά και αυτό της Περιφέρειας Αττικής (τιμώμενη περιφέρεια).

Live now η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά εγκαινιάζει την 1η έκθεση Greek Travel Show – Ελληνικές Διακοπές! Το Icons Travellers και το Travelstyle.gr είναι εδώ! Ταξιδέψτε μαζί μας από το περίπτερο D 33!

Posted by Icons Travellers on Friday, May 19, 2017

 

Οι στόχοι της Greek Travel Show είναι να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας άμεσες πωλήσεις στο ευρύ κοινό, αλλά και να ενημερώσει, λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες.

Στόχος της ΔΕΘ-Helexpo είναι επίσης να πετύχει τη συμμετοχή και των 13 Περιφερειών της ελληνικής επικράτειας, ώστε όλη η τουριστική Ελλάδα να δώσει το «παρών» στη νέα της διοργάνωση.

Η Greek Travel Show θα πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, ταξίδια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα δώρα.

Greek Travel Show
Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου

Μεταξύ των εκθετών βρίσκονται τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ξενώνες, δήμοι, Περιφέρειες, κρατικοί Οργανισμοί Τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, φορείς του κλάδου, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού Τύπου, τουριστικές σχολές, camping, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις τουρισμού, επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, εκδρομικά σωματεία, περιηγητικές λέσχες, εταιρείες και ενώσεις επιβατηγών πλοίων, υπουργεία και οργανισμοί, τράπεζες, μουσεία, σπήλαια, καζίνο, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες online κρατήσεων κ.α.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Greek Travel Show
Ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος

Το travelstyle.gr και το Icons Travellers συμμετέχουν ενεργά στην έκθεση στο περίπτερο D 33 και η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Κατερίνα Φωτοπούλου ήταν εκεί και μίλησε με την Υπουργό Τουρισμού, η οποία με μότο της “365 μέρες το χρόνο τουρισμός” εξέφρασε τα πιο θετικά μηνύματα για την πορεία της… βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας!

Greek Travl Show
H ομάδα του Icons Travellers & του travelstyle.gr με την Υπουργό Τουρισμού

Η κυρία Κουντουρά τόνισε χαρακτηριστικά “στόχος της εθνικής πολιτικής είναι να πετύχουμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που ήταν ζητούμενο δεκαετιών, να αναπτύξουμε και να υποστηρίξουμε νέους ελληνικούς προορισμούς που δεν είναι τόσο δημοφιλείς μέσα από τον θεματικό τουρισμό, ένα κεφάλαιο το οποίο δεν είχε αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα”. 

Greek Travel Show
Η αρχισυντάκτρια του Icons Travellers, Κατερίνα Φωτοπούλου με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Η Υπουργός τόνισε επίσης τα θετικά νούμερα και την ανοδική πορεία που σημειώνει ο ελληνικός τουρισμός από το 2015 και “προέβλεψε” ότι το 2017 θα είναι μια χρονιά ρεκόρ, ενώ αναφέρθηκε στην “έκρηξη” επενδύσεων που σημειώνεται στον κλάδο και αποτελεί μια τονωτική ένεση για την ελληνική οικονομία.

Greek Travel Show

Από τον Μάιο… φύγαμε για καλοκαίρι! Δες που θα βρεις τα πάντα για τις διακοπές σου!

Greek Travel Show

Για τον νέα συνεργατικό σχηματισμό «Discover North Athens», στον οποίο μετέχουν δήμοι και φορείς των βορείων προαστίων, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την ανάδειξη της περιοχής σε τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό, μας μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.

Greek Travel Show
H αρχισυντάκτρια του Icons Travellers με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο

Όπως ανέφερε ο κος Καραμέρος στόχος της πρωτοβουλίας είναι “να αναδείξουμε κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα των βορείων προαστίων, ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, δήμους με ενδιαφέρουσα ιστορία και πολιτισμό, υπέροχα ξενοδοχεία και μονάδες εστίασης και πολλά ακόμα τα οποία θέλουμε να προωθήσουμε μέσα από ένα συνεργατικό δίκτυο και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό”. 

Greek Travel Show

Ενεργή συμμετοχή έχουν στην 1η έκθεση Greek Travel Show, το Icons Travellers και το travelstyle.grΗ έκθεση θα είναι ανοιχτή, με δωρεάν είσοδο για όλους, για το ευρύ κοινό, τους εμπορικούς επισκέπτες και τις ομαδικές επισκέψεις σχολών και θα λειτουργεί από τη Παρασκευή 19 Mαΐου μέχρι και Κυριακή 21 Mαΐου, 10.00 με 20.00.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ