Η διακόσμηση του σπιτιού μας είναι ένα δημιουργικό πεδίο έκφρασης που με την μεταμορφωτική του δύναμη αλλάζει την διάθεση και την καθημερινότητά μας.

Ας επικεντρωθούμε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που τις περισσότερες είναι «παραμελημένο» από άποψη διακόσμησης: το μπάνιο μας.

Με απλούς τρόπους μπορούμε να φέρουμε ατμόσφαιρα σπα στο μπάνιο μας, κάνοντάς το, τον πιο ζεστό χώρο του σπιτιού μας.

Το μυστικό βρίσκεται σε μια διακοσμητική τάση που φέρνει χαλάρωση και ηρεμία.

Η rustic διακόσμηση μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και φέρνει την θαλπωρή στο χώρο μας. Διακοσμητικά υλικά που προέρχονται από τον παραδοσιακό αγροτικό πολιτισμό μπαίνουν στο χώρο μας και τον μεταμορφώνουν.

Το ξύλο και η πέτρα γίνονται οι πρώτες ύλες που δίνουν στο μπάνιο την χαλαρωτική ατμόσφαιρα που χρειάζεται. Προσθέτοντας αξεσουάρ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο διακοσμητικό αποτέλεσμα χωρίς μεγάλο κόστος.

Ο χώρος θα γίνει ζεστός και ένα καταφύγιο που σας αποσυμπιέζει μέσα στη μέρα. Φυσική ομορφιά και μινιμαλισμός. Αισθητικό αποτέλεσμα που θα αγαπήσουν οι λάτρεις των ουδέτερων αποχρώσεων.

Η διακόσμηση που συνήθως συναντάμε σε εξοχικά σπίτια γίνεται φωτεινή πινελιά στον αστικό τρόπο ζωής. Και μας εμπνέει. Δείτε παραδείγματα:

 Instagram/ thalypuente
Instagram/ decoratingchica_and_a_dog
Instagram/our1880farmhouse
Instagram/ villadecorstyle
ohsochicinteriors/Instagram
πηγή:bovary.gr
Προηγούμενο άρθροΕξάρχεια: Εδώ θα φας τους πιο λαχταριστούς μεζέδες!
Επόμενο άρθροΟ Ερμής σε sneakers! Ένας Ισπανός εικονογράφος εμπνέεται από την αρχαία Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ