Το ότι προτείνει ελληνικό νησί… για διακοπές το 2018 δεν μας κάνει και τόσο εντύπωση! Αλλά το ενδιαφέρον είναι το νησί… που προτείνει!

Πολλοί μπορεί να περίμεναν να προτείνει τη Μύκονο, τη Σαντορίνη ή ακόμα και την Πάρο ή την Κεφαλλονιά! Κι όμως η Telegraph προτείνει στους αναγνώστες της να γυρίσουν την πλάτη τους στα τουριστικά μέρη και να ταξιδέψουν στην… Κίμωλο! Συνολικά, η Telegraph προτείνει 52 προορισμούς σε όλο τον κόσμο για το 2018, έναν για κάθε εβδομάδα του χρόνου. Κάποιες από τις προτάσεις συνδέονται με γεγονότα που γίνονται εκεί τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως για παράδειγμα το καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο ή το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Για την περίοδο 27 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου προτείνει να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Κίμωλο, είτε ως αποκλειστικό προορισμό, είτε ως διακοπές με «στάσεις» και στη Μήλο, τη Φολέγανδρο και τη Σίφνο.

- Advertisement -

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ένα ξένο Μέσο προτείνει ως προορισμό την Κίμωλο. Είχε προηγηθεί το TIME, που τη συμπεριέλαβε στα ταξίδια για ηρεμία και χαλάρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ