Σύμφωνα με το Business Insider, η βασίλισσα έχει στην κατοχή της ένα κατάστημα McDonald’s στο εμπορικό κέντρο Banbury, το οποίο βρίσκεται περίπου 130 χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο.

Μάλιστα ολόκληρο το κτήριο έχει χτιστεί σε περιοχή που ανήκει στο παλάτι, το οποίο μάλιστα χρηματοδότησε και την όλη κατασκευή του.

Δύο σεφ από το «ΜasterChef» άνοιξαν ένα «κρυφό» εστιατόριο για το οποίο θα μιλάει όλη η Αθήνα!

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη είδηση μάς εντυπωσιάζει αρκετά αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα πως η βασίλισσα δεν δείχνει να είναι φανατικός θαυμαστής του πρόχειρου φαγητού, αφού έχει ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις, και λατρεύει τα καθημερινά ποτάκια της και τον κορμό. Τουλάχιστον το κατάστημα προσφέρει “αυθεντικό βρετανικό πρωινό” με μπέικον, hash browns και τσάι, σε περίπτωση που -λέμε τώρα- η βασίλισσα θελήσει να το επισκεφθεί.

Η «Ελβετία» της Ελλάδας κρύβεται μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα

mcdonalds

Αυθεντική ομορφιά: Απολαύστε τα παραδοσιακά καφενεία της Ηπείρου! (photos)

Πρόκειται μάλιστα για ένα από τα πιο “πολυτελή” καταστήματα της αλυσίδας, αφού οι επισκέπτες του μπορούν να βρουν εκεί δωρεάν WiFi, tablets, φορτιστές κινητών και ηλεκτρονικά μενού. Επίσης, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καταστήματα που είναι self service, εκεί οι πελάτες σερβίρονται στο τραπέζι τους. Μπορεί τελικά και να μην έχεις μεγάλες πιθανότητες να συναντήσεις εκεί την αυτού Μεγαλειοτάτη, αλλά τουλάχιστον θα αισθανθείς εσύ σαν βασιλιάς!

Διαβάστε ακόμα:
Οι Γάλλοι αρτοποιοί ζητούν να συμπεριληφθεί η παραδοσιακή μπαγκέτα στη λίστα των πολιτιστικών θησαυρών της UNESCO

πηγή:olivemagazine.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ