Χρυσή Ακτή Πελοπόννησος

Στους Έλληνες -δυστυχώς- δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστή, όμως στους Ευρωπαίους τουρίστες, κυρίως Ιταλούς και Γερμανούς, που παραδοσιακά επισκέπτονται την Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα την περιοχή της Κυλλήνης, η εν λόγω παραλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και καθόλου τυχαία καθώς πρόκειται για μια ακτογραμμή χρυσής αμμουδιάς 6 χιλιομέτρων αλλά και με ρηχά νερά!

Παραλία Χρυσής Ακτής, Πελοπόννησος

Η παραλία δεν είναι άλλη από την Χρυσή Ακτή (όνομα και πράγμα καθώς όπως είπαμε πρόκειται για ένα τεράστιο μέτωπο χρυσής αμμουδιάς…) και αποτελεί μία από τις πιο ονειρικές ακρογιαλιές της περιοχής. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι εδώ συναντώνται αρκετά, πολυτελή ξενοδοχεία που κατά καιρούς φιλοξενούν στους χώρους τους δημοφιλείς, τηλεοπτικές εκπομπές.

Πελοπόννησος: Κοντινές εκδρομές σε 10 υπέροχες παραλίες, τώρα που μπορούμε να πάμε!

Χρυσή Ακτή Κυλλήνη

Τα έξι χιλιόμετρα της ονειρικής χρυσαφένιας αμμουδιάς που την χαρακτηρίζουν, σε συνδυασμό με τα ρηχά, κρυστάλλινα νερά της, αποτελoύν ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά. Σε κοντινή απόσταση από την ακρογιαλιά συναντώνται τα ρωμαϊκά λουτρά με ιαματικές ιδιότητες από ηφαιστειογενείς πηγές ενώ μια ακόμα ονειρική ακρογιαλιά στην ευρύτερη περιοχή είναι εκείνη των Λουτρών Κυλλήνης. Οπότε αν βρεθείτε στην περιοχή σίγουρα αξίζει να κάνετε μια βουτιά και σε αυτή!

Διαβάστε ακόμα:
Ιδέες για εκδρομή: Ταξιδεύουμε σε 4 χωριά δύο ώρες από την Αθήνα για την ιδανική απόδραση!

Απολαύστε μια πτήση πάνω από την ονειρική Χρυσή Ακτή

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ