Άνδρος, χώρα

Η Άνδρος σε αφιέρωμα της Sunday Times βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ανάμεσα σε 25 μυστικά νησιά της Ευρώπης χωρίς συνωστισμό. Στο αφιέρωμα αναφέρεται και η εξαιρετική πρωτοβουλία του Andros Routes και τις περιπατητικές δυνατότητες του προορισμού, εστιάζοντας στο δίκτυο μονοπατιών που συνδέει βυζαντινά μνημεία, μουσεία, αλλά και στο ενετικό κάστρο και τις ιδιαίτερες παραλίες.

- Advertisement -

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση όσον αφορά τον τουρισμό της χώρας, καθώς πρόκειται για προορισμούς για ήρεμες διακοπές χωρίς πολλούς τουρίστες. Οι χώρες που ακολουθούν στην λίστα είναι η Κροατία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Γερμανία, Νορβηγία κ.ά.

Άχλα, Άνδρος

Βέβαια, εμείς σας έχουμε και 8 ακόμη προορισμούς στην Ελλάδα για ήρεμες διακοπές χωρίς συνωστισμό!

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Άνδρου, Νίκος Μουστάκας, δήλωσε για το δημοσίευμα. «Θεωρούμε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις ως την καλύτερη επιβράβευση του δήμου, των τοπικών φορέων, των επαγγελματιών και όλων των κατοίκων του νησιού, που αγωνίζονται καθημερινά και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και υγείας, που καθιστούν την Άνδρο έναν ποιοτικό και ασφαλή προορισμό, άξιο και κατάλληλο για παγκόσμιες διακρίσεις όπως η συγκεκριμένη».

Μια “βόλτα” από ψηλά στο αρχοντικό νησί των Κυκλάδων

Άνδρος, η αρχόντισσα του Αιγαίου. Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων έχει κυριολεκτικά τα πάντα: υπέροχες παραλίες για όλα τα γούστα, μια αρχοντική χώρα που διαφέρει από τις υπόλοιπες, εκλεκτά τοπικά προϊόντα και μοναδική φύση. Το καλύτερο; Απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα από το λιμάνι στη Ραφήνας!

Σας έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά που πρέπει να δείτε στην Άνδρο, μαζί με παραλίες και αξιοθέατα εδώ.

Απολαύστε την μέσα από το υπέροχο βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ