Οι ταξιδιώτες με την Etihad Airways μπορούν να προσβλέπουν σε έναν νέο προορισμό αυτό το καλοκαίρι, μαζί με την επιστροφή δημοφιλών εποχιακών δρομολογίων προς την Ευρώπη και τον Ινδικό Ωκεανό.

Από τις 15 Ιουνίου 2022, η Etihad Airways θα ξεκινήσει μια εποχική υπηρεσία δύο φορές την εβδομάδα στην Κρήτη. Οι πτήσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν με αεροσκάφος Airbus A320 και θα συνδέουν το Άμπου Ντάμπι με την κύρια πόλη του Ηρακλείου.

Η αεροπορική εταιρεία θα επιστρέψει επίσης στη Μάλαγα , τη Σαντορίνη και τη Ζανζιβάρη αυτό το καλοκαίρι. Και οι τέσσερις προορισμοί πρόκειται να λειτουργήσουν από τα μέσα Ιουνίου.

«Η Etihad Airways είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το 2022», δήλωσε ο Martin Drew, Senior Vice President Sales & Cargo .

«Η Κρήτη είναι ένας ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα μείγμα από περιπέτειες στην παραλία και στο βουνό, και μαζί με τα hotspots της Μάλαγα, της Σαντορίνης και της Ζανζιβάρης, αποτελούν μια τέλεια προσθήκη στο καλοκαιρινό δίκτυο της Etihad».

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ