Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Μία φαντασμαγορική εκδήλωση ετοίμασαν οι άνθρωποι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για όσους το επέλεξαν για την ρεβεγιόν τους.

- Advertisement -

Παραπάνω από 34.000 επισκέπτες υποδέχθηκαν το 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), φτιάχνοντας τις πρώτες αξέχαστες αναμνήσεις μιας καινούργιας δεκαετίας. Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, ενώ τα Σιντριβάνια χόρεψαν σε “Dancing Queen” ρυθμούς και μας παρουσίασαν παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα της Ικαρίας.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε με με μία εντυπωσιακή βόλτα την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα! (video)

Οι δρομείς του SNF RUN: 2020 FIRST RUN έτρεξαν και φέτος στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, ενισχύοντας μέσα από τη συμμετοχή τους και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) το έργο τριών μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Τη γιορτή απογείωσε ο θρυλικός Βρετανός DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Eddie Piller που μας παρέσυρε σε ένα εκρηκτικό πάρτι με πολύ χορό στην Αγορά!

Χαιρετισμό και πρωτοχρονιάτικες ευχές απηύθυναν το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΝ Γιώργος Αγουρίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ Νίκος Μανωλόπουλος. Την εκδήλωση και τον αγώνα παρουσίασε η δημοσιογράφος Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD και Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό που «μεταμόρφωσε» το Πεδίον του Άρεως! (video)

Ένα Χριστουγεννιάτικο «χωριό» στήθηκε στο Πεδίον του Άρεως και άλλαξε την μέχρι πρότινος όψη του, περιμένοντας χιλιάδες επισκέπτες.

Η μικρή πολιτεία στο κέντρο της Αθήνας άνοιξε τις πύλες στις 13 Δεκεμβρίου. Περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν και να απολαύσουν τις λαχταριστές λιχουδιές και τα πλούσια γιορτινά event.

Με την ευκαιρία, περιηγηθείτε πάνω από την Χριστουγεννιάτικη Αθήνα! (video)

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πεδίον του Άρεως είναι «ανοιχτό» για όλους καθώς είναι δωρεάν η είσοδος, ενώ αναμένεται να παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Το πάρκο θα φιλοξενήσει πλήθος συγκροτημάτων, διαφόρων ειδών, για την ψυχαγωγία των χιλιάδων μικρών και μεγάλων που θα το επισκεφθούν.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ