Μπορεί τα ταξίδια αναψυχής να βρίσκονται σε αναστολή και τα σχολεία να είναι έτοιμα να κλείσουν αλλά η φαντασία παραμένει και έχει «προσγειωθεί» στο emirates.com. Η πάντα φιλική προς την οικογένεια αεροπορική εταιρεία δημιούργησε μια onlineσελίδα στον ιστότοπό της, με ειδικές δραστηριότητες για την διασκέδαση των παιδιών, ιδανικές για την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών. 

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών κατά τη διάρκεια των πτήσεων‘’EmiratesFlyWithmeAnimals’’, έχει πλέον ψηφιοποιηθεί ώστε οι μικροί φίλοι της Emiratesνα μπορούν και μέσα από την άνεση του σπιτιού τους,να επωφεληθούν και να διασκεδάσουν με πολύχρωμους γρίφους, ιστορίες και δραστηριότητες.

- Advertisement -

Η Emiratesεδώ και δεκαετίες μέσα από την εμπειρία της προσπαθεί να κρατάει τα παιδιά απασχολημένα και χαρούμενα κάνοντας έτσι τα αεροπορικά ταξίδια διασκεδαστικά και για τους μικρούς και για τους μεγάλους!

Emirates πολιτική απαλλαγής

Γονείς και παιδιά μπορούν πλέον να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν το βιβλίο ζωγραφικής 16 σελίδων του αγαπημένου παιχνιδιού με τα ζώα καθώς και να κατεβάσουν καρτ-ποστάλ για να στείλουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ή να φτιάξουν το δικό τους photoframeμε τα καλύτερα στιγμιότυπα τους. Και για τους επίδοξους μικρούς σεφ μέσα από τη σελίδα της Emiratesμπορούν να μάθουν να ετοιμάζουν την πιο γευστική συνταγή ή να ξεκινήσουν μια φανταστική περιπέτεια μέσα από μια σειρά βίντεο αποκλειστικά για παιδιά.

Τα περιοδικά δραστηριοτήτων ‘’FlywithmeAnimals’’ είναι επίσης διαθέσιμα για onlineλήψη και κάθε τεύχος είναι γεμάτο με παζλ και παιχνίδια που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση. Βέβαια για τους μικρούς φίλους που τους λείπουν συγκεκριμένα παιχνίδια που τους συντρόφευαν στα ταξίδια τους κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο κατάστημα της Emirates και να τα παραλάβουν σπίτι τους.

Οι δραστηριότητες αυτές, τώρα που κλείνουν τα σχολεία, είναι μια ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά ώστε να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν πως το να μαθαίνεις στο σπίτι μπορεί να γίνει διασκεδαστικό. Τον προηγούμενο χρόνο, η Emirates παρουσίασε 4,4 εκατομμύρια παιδικά παιχνίδια «Flywithme» και τσάντες LonelyPlanet και 3,7 εκατομμύρια περιοδικά και σετ με χρωματιστά μολύβια, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως η προτιμώμενη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως για οικογενειακά ταξίδια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και AirbusA380s.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ