Λάρισα Πάρκο των Ευχών

Η Λάρισα φόρεσε τα καλά της και μαζί με το Πάρκο των Ευχών υποδέχονται τα Χριστούγεννα και οι επισκέπτες έχουν ευκαιρία να απολαύσουν τις γιορτές.

- Advertisement -

Επίσης, ανακαλύψτε 6 σοκολατερί στην Αθήνα που θυμίζουν… Παρίσι! Μας σερβίρουν την πιο ζεστή αχνιστή σοκολάτα!

Για τρίτη, σερί, χρονιά για έναν ολόκληρο μήνα θα λειτουργεί το Πάρκο των Ευχών από τον Δήμο Λάρισας. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν την βόλτα τους και να μπουν στο κλίμα των εορτών.

Το πάρκο είναι έτοιμο να προσφέρει μοναδικές στιγμές με τη Λίμνη των Χριστουγέννων και το τεράστιο δέντρο της. Το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το πολύχρωμο Fun Park, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις, έχουν στηθεί στο Πάρκο Αλκαζάρ, το οποίο είναι στολισμένο με φωτάκια, έλατα, χιόνι, αστέρια, αγγέλους, μπάλες… για να προσφέρει σε όλους μοναδικές χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν πολλές δραστηριότητες στο πανέμορφο Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα. Το πάρκο είναι σίγουρο πως θα κάνει μικρούς και μεγάλους να αφεθούν στη χαρά και τη λάμψη των γιορτών.Το τρένο του Βόρειο Πόλου, περιμένει τους επισκέπτες να τους κάνει μία «μαγική» βόλτα.

Το σκηνικό μοιάζει να έχει βγει από κάποιο παραμύθι. Η Λίμνη των Χριστουγέννων και τα περίπτερα που την περιβάλλουν, θα κάνουν τα φετινά σας Χριστούγεννα μαγικά!

Ο Δήμος Λαρισαίων έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα. Σ’αυτό περιλαμβάνονται μουσικοχορευτικά δρώμενα, συναυλίες, παιχνίδια και κεράσματα. Επίσης μπορείτε να βρείτε face painting, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις.

Η «γκάμα» των επιλογών σας δεν τελειώνει όμως, με το τσίρκο δρόμου σόου με σαπουνόφουσκες και τις παραμυθοαφηγήσεις και άλλα πολλά να «γεμίζουν» τον επισκέπτη. Όλα αυτά συμπληρώνουν το φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό.

Λάρισα Πάρκο των Ευχών

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ