Η MideastTravel ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι διακρίθηκε με δύο σημαντικά βραβεία στα TourismAwards 2023 που φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Απριλίου. Η εταιρεία τιμήθηκε με το PlatinumAwardστην κατηγορία “Guest Service Excellence” και με το SilverAwardστην κατηγορία “VIP & Luxury Travel”.

Στόχος και δέσμευση της MideastTravel ήταν, είναι και θα είναι, η δημιουργίαμοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριώνμε γνώμονα τηνποιότητα και την ασφάλεια στα ταξίδια τους. Ταδύο αυτά βραβεία λειτουργούν ως επιστέγασμα της αφοσίωσης της εταιρείας στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης, για να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη ικανοποιούνται στο έπακρο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε αυτά τα βραβεία, τα οποία αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας στην παροχή ξεχωριστών υπηρεσιών και αξέχαστων εμπειριών στους πελάτες μας”, δήλωσε η Κατερίνα Μούσμπε, ManagingDirector της MideastTravel. “Αυτά τα βραβεία μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να στοχεύουμε στην τελειότητα, διευρύνοντας τα όρια του εφικτού στον ταξιδιωτικό χώρο”.

Η MideastTravelδεσμεύεται νασυνεχίσει να παρέχει εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η εταιρεία αναγνωρίζεται πλέον ως μια από τις πιο αξιόπιστες στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MideastTravel στη διεύθυνση www.mideast.gr.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ