Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
28.2 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ νέα υπηρεσία της Google που προειδοποιεί για τις τιμές των πτήσεων...

Η νέα υπηρεσία της Google που προειδοποιεί για τις τιμές των πτήσεων σε όλο τον κόσμο

Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία της Google, μια πρόσφατη λειτουργία το Google Flights, αν θέλετε να τσεκάρετε τις τιμές των πτήσεων σε όλο τον κόσμο.

Κάθε φορά που οι τιμές αλλάζουν, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, οι χρήστες ειδοποιούνται ώστε να ξέρουν πώς να κινηθούν στα ταξίδια που θέλουν να προγραμματίσουν. Μέχρι πρόσφατα, όταν ο χρήστης πρόσθετε μια ειδοποίηση, αφορούσε σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Όμως σήμερα υπάρχει η ευελιξία προς όφελος του επιβάτη, αφού μπορεί να ορίσει πολλαπλές ειδοποιήσεις για διαφορετικές ημερομηνίες.

- Advertisement -

Εάν ο ταξιδιώτης αναζητά ένα ταξίδι σε έναν συγκεκριμένο μήνα, μπορεί να επιλέξει στις ρυθμίσεις «οποιεσδήποτε ημερομηνίες» στην παρακολούθηση τιμών και η Google θα παρακολουθεί όχι μόνο τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που ήδη αναζητούνται, αλλά οτιδήποτε παρόμοιο εντός του μήνα.

Εάν ο επιβάτης αναζητά ένα ταξίδι 5-6 ημερών τον Απρίλιο για παράδειγμα, η Google δεν θα τον ειδοποιεί για τις δεκαπενθήμερες ευκαιρίες του Δεκεμβρίου. Μετά από κάποιες δοκιμές, είναι αρκετά σαφές ότι η τεχνητή νοημοσύνη της Google παίρνει στην ουσία αυτό που αναζητά ο ταξιδιώτης και ειδοποιεί μόνο για τις τιμές που πλησιάζουν στο ερώτημα αναζήτησης.

Άρα η αναζήτηση ενός ταξιδιού 6 ημερών τον Απρίλιο, θα παρουσιάσει πιθανώς επιλογές για ταξίδια παρόμοιας διάρκειας μέσα στον μήνα της αναζήτησης, αλλά μπορεί και να προσφέρει αποτελέσματα για τα τέλη του Μαρτίου ή τις αρχές του Μαΐου. Το μόνο ίσως μειονέκτημα, αν και φαίνεται να είναι προσωρινό, είναι ότι το νέο φίλτρο «οποιαδήποτε ημερομηνία» δεν λειτουργεί για business class ή πρώτη θέση, για τις οποίες ο χρήστης πρέπει να ορίσει πολλαπλές ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες ημερομηνίες.

πτήση

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,397 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ