Τα παιδιά 2 έως 12 ετών* ταξιδεύουν δωρεάν μαζί με αποσκευή 15kg όπως και όλοι οι επιβάτες στην ίδια κράτηση!

Η SKY express κάνει το ταξίδι με παιδιά ακόμη πιο ξεχωριστό και τους δίνει την ευκαιρία να γνωρί-σουν τον κόσμο, ταξιδεύοντας δωρεάν! Πιστή στη δέσμευσή της να μας ταξιδεύει αλλιώς και πάντα κοντά στις οικογένειες, η SKY exrpess με το πρόγραμμα SKY Family προσφέρει δωρεάν εισιτή-ριο για παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών*.

Επιπλέον, η SKY express δίνει και στους γονείς δωρεάν από μία αποσκευή 15kg!

Η προσφορά ισχύει για τις απευθείας πτήσεις εξωτερικού, καθώς και για απευθείας πτήσεις από και προς Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέχρι 25 Ιουνίου επιλέγοντας τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους ανάγκες. Η περίοδος κατά την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια (travel period) εκτείνεται από 10 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι 31 Μαρτίου 2024.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει μόνο για απευθείας πτήσεις εξωτερικού, από/προς Αθήνα, Μόναχο, Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Σόφια, Μιλάνο & Ρώμη

Η προσφορά ισχύει μόνο για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά.

Ισχύει μόνο για ναύλο Joy.

Η προσφορά ισχύει σε κράτηση που υπάρχει τουλάχιστον 1 ενήλικας & 1 παιδί (2-12 χρονών). Ο ναύλος του παιδιού θα είναι δωρεάν και θα έχει και δωρεάν βαλίτσα 15κιλών.

Η έκπτωση αφορά το ναύλο του παιδικού εισιτηρίου και όχι τους φόρους του αεροδρομίου

Η βαλίτσα 15 κιλών προστίθεται αυτόματα με την επιλογή του ναύλου joy σε όλους τους επιβάτες της κράτησης.

Δεν εφαρμόζεται συνδυαστικά με άλλες προωθητικές ενέργειες.

Σχετικά με τη SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 24 διεθνείς προορισμούς. Έχει συνάψει ση-μαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor κ.α.

Τα τελευταία δύο χρόνια προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων AIRBUS A320neo, ενός AIRBUS A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις πα-γκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Με την προσθήκη εντός του 2023 δύο AIRBUS A321neo, ο στόλος της SKY express απαριθμεί 23 αεροσκάφη, παραμένοντας ο νεότερος και πιο «πράσινος» στόλος στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ