Παραλία Τσίου εξωτερική

Μόλις 1 ώρα από το κέντρο της Αθήνας (73 χιλιόμετρα) λίγο πριν το Λαύριο υπάρχει ένας «κρυφός παράδεισος» που μόνο οι… ψαγμένοι γνωρίζουν.

Ο λόγος για την παραλία Τσίου που αν και άγνωστη στους περισσότερους είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες της Αττικής. Ένας μικρός και γραφικός κολπίσκος με πεντακάθαρα νερά καλά προφυλαγμένος από το βοριαδάκι και με υπέροχη θέα στο Σαρωνικό. Δεν είναι γνωστό ποιος και γιατί εμπνεύστηκε αυτό το ιδιαίτερο όνομα…

Σε αυτή τη μικρή μεν αλλά πανέμορφη παραλία θα νιώσετε για λίγο ναυαγοί μιας και μπροστά σας θα υπάρχει μόνο το απέραντο γαλάζιο ενώ από πίσω σας ο τεράστιος βράχος που προσφέρει φυσική σκιά θα σας κρατά καλά κρυμμένους από τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:  Οι θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο θα είναι υψηλές & είναι ευκαιρία για θάλασσα! Δείτε 6 παραλίες στην Αττική για να πάρετε ιδέες
Παραλία Τσίου

Πως θα τη βρείτε: Στο τέλος του Σουνίου, εκεί που αρχίζει το Λαύριο ακολουθήστε την πινακίδα «Ακρωτήρι». Θα βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο. Παρκάρετε και ακολουθήστε τα μονοπάτια. Σε 5 λεπτά θα βρίσκεστε στην παραλία. 

Εκτός από την παραλία Τσίου, ανακαλύψαμε άλλη μία υπέροχη «κρυφή» παραλία της Αττικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και έχει μυρωδιά από ελληνικό νησί!

Η ομάδα Up Drones την παρουσιάζει μέσα από το παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ