Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
34.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ πρώτη αεροπορική εταιρεία που άρει την υποχρεωτική μάσκα στις περισσότερες πτήσεις...

Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που άρει την υποχρεωτική μάσκα στις περισσότερες πτήσεις της

Από σήμερα, 1η Μαρτίου 2022, η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Jet2.com γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που αίρει την υποχρεωτικότητα της μάσκας στις περισσότερες από τις πτήσεις της.

Στην ενημερωμένη καθοδήγηση που δημοσιεύεται στον ιστότοπό της, η αεροπορική εταιρεία εξηγεί: « Δεν είναι πλέον νομική απαίτηση να φοράτε μάσκα προσώπου στα αεροδρόμιά μας ή στα αεροπλάνα μας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, σας συνιστούμε να συνεχίσετε να φοράτε μάσκα προσώπου όταν φτάσετε στον προορισμό σας στο εξωτερικό». Αυτή η καθοδήγηση ισχύει για πτήσεις από/προς Αγγλία και Βόρεια Ιρλανδία.

- Advertisement -

Ωστόσο, για πτήσεις από και προς τη Σκωτία, «Εξακολουθεί να απαιτείται νομική απαίτηση για όλους ηλικίας έξι ετών και άνω να φορούν μάσκα προσώπου στα αεροδρόμια της Σκωτίας και στα αεροπλάνα μας που ταξιδεύουν από και προς αυτά τα αεροδρόμια. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι».

Η αεροπορική εταιρεία προειδοποιεί ότι οι επιβάτες πρέπει να φορούν μάσκα προσώπου για προσγείωση στους περισσότερους προορισμούς στους οποίους πετάει η αεροπορική εταιρεία.

Jet2.com

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,296LikesΚάντε Like
88,174 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ