Από σήμερα, 1η Μαρτίου 2022, η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Jet2.com γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που αίρει την υποχρεωτικότητα της μάσκας στις περισσότερες από τις πτήσεις της.

Στην ενημερωμένη καθοδήγηση που δημοσιεύεται στον ιστότοπό της, η αεροπορική εταιρεία εξηγεί: « Δεν είναι πλέον νομική απαίτηση να φοράτε μάσκα προσώπου στα αεροδρόμιά μας ή στα αεροπλάνα μας. Ωστόσο, σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, σας συνιστούμε να συνεχίσετε να φοράτε μάσκα προσώπου όταν φτάσετε στον προορισμό σας στο εξωτερικό». Αυτή η καθοδήγηση ισχύει για πτήσεις από/προς Αγγλία και Βόρεια Ιρλανδία.

Ωστόσο, για πτήσεις από και προς τη Σκωτία, «Εξακολουθεί να απαιτείται νομική απαίτηση για όλους ηλικίας έξι ετών και άνω να φορούν μάσκα προσώπου στα αεροδρόμια της Σκωτίας και στα αεροπλάνα μας που ταξιδεύουν από και προς αυτά τα αεροδρόμια. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι».

Διαβάστε ακόμα:  Έναρξη δρομολογίων Αθήνα - Τελ Αβίβ και Ηράκλειο Λάρνακα από την TUS Airways

Η αεροπορική εταιρεία προειδοποιεί ότι οι επιβάτες πρέπει να φορούν μάσκα προσώπου για προσγείωση στους περισσότερους προορισμούς στους οποίους πετάει η αεροπορική εταιρεία.

Jet2.com

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχημένη πτήση για το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο
Επόμενο άρθροΠαίρνουμε τα βουνά: Απόδραση στο πανέμορφο αυθεντικό Πάπιγκο και στα πέριξ…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ