Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
27.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ SAS ακύρωσε χιλιάδες καλοκαιρινές πτήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού

Η SAS ακύρωσε χιλιάδες καλοκαιρινές πτήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού

Η SAS ακύρωσε συγκεκριμένα 4.000 καλοκαιρινές πτήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού αυτό το καλοκαίρι! Πτήσεις που αντιπροσωπεύουν περί το 5% του συνόλου των πτήσεων (δηλαδή 4.000 από τις 75.000) που περιλάμβανε ο αρχικός της προγραμματισμός για το Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Τόσο οι ελλείψεις προσωπικού όσο και οι καθυστερήσεις στην παράδοση αεροσκαφών, ευθύνονται για τις ακυρώσεις των πτήσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας, John Eckhoff. Ο κ. Eckhoff επισήμανε ότι πολλοί εργαζόμενοι της εταιρίας περνούν από εκπαίδευση ασφάλειας ή ανανεωμένα μαθήματα σε προσομοιωτή, και το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές προσλήψεις έπειτα από τις απολύσεις και παραιτήσεις προσωπικού κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

- Advertisement -

Η SAS αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει περιορίσει σημαντικά τον αριθμό των πιλότων της από την έναρξη της πανδημίας. Η εταιρία προέβη επίσης σε δομικές αλλαγές και, μεταξύ άλλων, ίδρυσε θυγατρική στην οποία θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις πρόσληψης οι ενδιαφερόμενοι για θέσεις πιλότων και πληρώματος καμπίνας.

SAS

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,395 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ