Η Turkish Airlines, η αεροπορική εταιρεία που πετά σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη, ενσωματώνει τώρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας στο δίκτυο πτήσεων της.

Μέχρι σήμερα, ο αερομεταφορέας, ο οποίος έχει φτάσει σε 129 χώρες και 345 προορισμούς σε 5 ηπείρους, ετοιμάζεται να συνδέσει τους επιβάτες του στην 6η ήπειρο με την έναρξη των πτήσεων προς την Αυστραλία.

Η Turkish Airlines, η οποία επεκτείνει συνεχώς το μοναδικό της δίκτυο πτήσεων ως έναν από τους πιο σημαντικούς ακρογωνιαίους λίθους της αναπτυξιακής στρατηγικής της, ενισχύει αυτή την απόδοση προσθέτοντας την Αυστραλία, έναν προορισμό με σημαντικό ενδιαφέρον στο δίκτυο πτήσεων της.

Ο αερομεταφορέας, ο οποίος θα προγραμματίζει 3 πτήσεις την εβδομάδα στη Μελβούρνη, τον 346ο προορισμό του σε 130 χώρες από τις 15 Μαρτίου 2024, θα συμβάλει έτσι στον όγκο τουρισμού και του εμπορίου και των δύο χωρών μεταφέροντας χιλιάδες επισκέπτες στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Μελβούρνη κάθε έτος. Με τις πτήσεις που πραγματοποιούνται μέσω Σιγκαπούρης, η Turkish Airlines θα έχει επίσης τη διάκριση ως η μόνη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που εκτελεί επί του παρόντος πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

Λεπτομέρειες χειμερινού προγράμματος για πτήσεις Μελβούρνης/Αυστραλίας:

Λεπτομέρειες καλοκαιρινού προγράμματος για πτήσεις Μελβούρνης/Αυστραλίας:

*Λόγω της θερινής ώρας στην Αυστραλία, υπάρχει διακύμανση ώρας.

Η ειδική τιμή εκκίνησης για τις πτήσεις της Turkish Airlines από Μελβούρνη προς Κωνσταντινούπολη είναι 1.499 AUD (δολάρια Αυστραλίας) και 1.199 USD (δολάρια ΗΠΑ)για πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Μελβούρνη.

Οι τιμές εκκίνησης ισχύουν για:

Ημερομηνία έκδοσης εισιτηρίων: 19 Ιανουαρίου – 15 Απριλίου 2024

Ημερομηνία ταξιδιού: 15 Μαρτίου – 15 Μαΐου 2024.

Σχολιάζοντας την οριστικοποίηση της ημερομηνίας έναρξης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, Καθ. Δρ. Αχμέτ Μπολάτ, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για εμάς. Πραγματοποιήσαμε τον στόχο μας να φτάσουμε στην ήπειρο της Αυστραλίας, για την οποία εργαζόμαστε με επιτυχία εδώ και λίγο καιρό, με την επιβεβαιωμένη ημερομηνία πτήσης.

Έχουμε μια σημαντική παγκόσμια αξία που μας διακρίνει από τους ανταγωνιστές μας, καθώς είμαστε η αεροπορική εταιρεία που πετά σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο. Η διατήρηση αυτής της πολύτιμης αποστολής είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο που μας ωθεί να εργαστούμε σκληρότερα, πιο αφοσιωμένα και με περισσότερο ενθουσιασμό. Με αυτό το κίνητρο, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε τη Μελβούρνη ως τον 346ο προορισμό μας στο δίκτυο πτήσεων μας. Η Αυστραλία, με τη φυσική ομορφιά και τους φιλόξενους ανθρώπους της, γίνεται η 130η χώρα και η 6η ήπειρος κάτω από τα φτερά μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συναντάμε Αυστραλούς με τη βραβευμένη ποιότητα υπηρεσιών και το μοναδικό δίκτυο πτήσεων της Turkish Airlines. Τα επόμενα χρόνια σχεδιάζουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε αυτή την όμορφη χώρα αυξάνοντας τόσο τη συχνότητα των πτήσεων όσο και τον αριθμό των προορισμών μας. Επίσης, καθώς φέρνουμε τον τουρκικό και τον αυστραλιανό λαό πιο κοντά και ενισχύουμε τους δεσμούς μεταξύ των χωρών μας, στοχεύουμε στην αύξηση των διμερών τουριστικών, εμπορικών και επιχειρηματικών ευκαιριών».

Με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Βικτώριας και του αεροδρομίου της Μελβούρνης, το νέο δρομολόγιο θα συνδέει την Τουρκία με τη μεγαλύτερη τουρκική κοινότητα της Αυστραλίας και ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Βικτώριας, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πολιτεία της χώρας.

Επιπλέον, οι νέες πτήσεις της Turkish Airlines θα αυξήσουν την πρόσβαση της Μελβούρνης στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων και της Αφρικής μέσω της Κωνσταντινούπολης, συμβάλλοντας στον τουρισμό, τη διεθνή εκπαίδευση, τις επιχειρήσεις και το εμπόριο.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ