Η αεροπορική εταιρία United Airlines έχει εμπλακεί σε αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες αναγκάστηκε να ζητήσει “συγγνώμη” από πελάτες της που έχουν κινηθεί εναντίον της.

Στις 11 Απριλίου, εντός αεροπλάνου της εξελίχθηκε περιστατικό βίας, με άντρες ασφαλείας να βγάζουν σηκωτό έναν επιβάτη από πτήση (Σικάγο-Λούισβιλ) γιατί ήταν υπεράριθμη.

Όταν το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες πως ορισμένοι έπρεπε να κατέβουν γιατί η πτήση ήταν υπερπλήρης, δεν βρέθηκε κανένας εθελοντής. Έτσι λοιπόν έγινε τυχαία επιλογή, όμως ο επιβάτης, δεν θέλησε να υπακούσει.

Το περιστατικό αναρτήθηκε στο facebook από αυτόπτη μάρτυρα και στη συνέχεια ο Όσκαρ Μουνιόθ, διευθύνοντας σύμβουλος της United Airlines, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσφέρει στους επιβάτες της που εθελοντικά προσφέρουν τις θέσεις τους σε πτήσεις με υπεράριθμες κρατήσεις, το ποσό 10.000, σε μια προσπάθεια της να αποκαταστήσει την ήδη αμαυρωμένη, φήμη της.

Η προσφορά της United δημοσιοποιήθηκε καθώς η ανταγωνιστική της, Delta Airlines προγραμματίζει να προσφέρει το ποσό των 9.950 δολαρίων, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Νέο σκάνδαλο στη United. Αυτή τη φορά, κατέβασαν ζευγάρι από αεροπλάνο!

“Στόχος μας είναι να μειώσουμε τα περιστατικά μη εθελοντικής άρνησης στην επιβίβαση των αεροσκαφών μας, αλλά και να γίνουμε μια αεροπορική εταιρία που θα επικεντρώνει περισσότερο την προσοχή της, στις ανάγκες των πελατών της”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, η United.

Πηγή: news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ