Τρενάκι ιαπωνία
© Tomohiro Ohsumi

Από όλους τους νέους κανονισμούς και τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, καθώς ο κόσμος μειώνει τους περιορισμούς, μια συγκεκριμένη οδηγία που υπαγορεύτηκε από Ιάπωνες χειριστές λούνα παρκ μπορεί να αποδειχθεί κάπως δύσκολο να εφαρμοστεί.

- Advertisement -

Οι Ανατολικοί Ιαπωνικοί και Δυτικοί Ιαπωνικοί Σύλλογοι Πάρκων αποτελούνται από περισσότερους από 30 χειριστές λούνα παρκ σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των Τόκιο Disneyland, DisneySea και Universal Studios Japan. Τα μεγάλα θεματικά πάρκα στην Ιαπωνία έχουν κλείσει από τον Φεβρουάριο, και καθώς η χώρα τίθεται σε επαναλειτουργία σιγά-σιγά, η ένωση εξέδωσε ένα σύνολο οδηγιών τον Ιούνιο για να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού. Ως μέρος του εγγράφου του, «Οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης της μόλυνσης του κορονοϊού», λέει ότι οι επισκέπτες σε rollercoaster και άλλα παρόμοια αξιοθέατα θα πρέπει να φορούν μάσκες και καλούνται να αποφύγουν να φωνάζουν και να ουρλιάζουν κατά τη διαδρομή.

Αναρωτιέστε πώς αυτό θα ήταν δυνατό; Το Fuji-Q Highland, ένα λούνα παρκ, έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει ότι μπορεί στην πραγματικότητα να γίνει. Το βίντεο δείχνει δύο άνδρες με μάσκες να ανεβαίνουν σε ένα τρενάκι χωρίς να υπάρχουν φωνές και ουρλιαχτά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ