Στη Ferryland του Καναδά εμφανίστηκε ένα γιγάντιο μπλε παγόβουνο, που δικαίως τραβάει όλα τα βλέμματα! Συνήθως, από την άνοιξη, έως τις αρχές του φθινόπωρου, τα παγόβουνα της Αρκτικής σπάνε και κομμάτια τους επιπλέουν στη Νέα Γη (Newfoundland) και στο Λαμπραντόρ του Καναδά.

Iceberg Alley: Το γιγάντιο μπλε παγόβουνο που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα! (photo & video)

Αυτό το μονοπάτι στην Ισπανία είναι το πιο επικίνδυνο του κόσμου και «σκαρφαλωμένο» 100 μ. πάνω από ένα φαράγγι!Θα το περνούσατε; (φωτο & video)

Iceberg Alley: Το γιγάντιο μπλε παγόβουνο που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα! (photo & video)Φέτος, μέχρι στιγμής έχουν καταφθάσει πάνω από 600 κομμάτια πάγου στο Βόρειο τμήμα του Ατλαντικού και αν τα συγκρίνουμε με τα συνολικά 687 του προηγούμενου έτους, καταλαβαίνουμε την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πλανήτης μας, λόγω της υπερθέρμανσης. Όμως αυτό το παγόβουνο δεν μοιάζει με όλα τα άλλα, καθώς υπερισχύει σε μέγεθος αλλά διαφέρει και σε χρώμα…καθώς είναι μπλε! Έχει προσελκύσει εκατοντάδες τουρίστες και οι εκπληκτικές φωτογραφίες του κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου!

Iceberg Alley: Το γιγάντιο μπλε παγόβουνο που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα! (photo & video)

Θα μας τρελάνουν στο Dubai…Μέχρι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν τα… ιπτάμενα ταξί! (photo & video)

Διαβάστε ακόμα:
«Can't miss Thessaloniki»: On Air η νέα διεθνής καμπάνια προβολής της Θεσσαλονίκης

Iceberg Alley: Το γιγάντιο μπλε παγόβουνο που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα! (photo & video)Δείτε το video:


- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ