Το καλοκαίρι του 2017 τα συμβατά σκάφη δεν θα είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει κάποιος τη βόλτα του στον Σηκουάνα του Παρισιού. Τα SeaBubble, τα πρώτα “ιπτάμενα” θαλάσσια ταξί… ανοίγουν πανιά και οι επισκέπτες στην Πόλη του Φωτός θα είναι σε θέση να μην… επιπλέουν στην επιφάνεια του νερού αλλά να… πετάνε πάνω από το ποτάμι.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα μόδα που το καλοκαίρι θα κάνει κα΄θε άντρα να αλληθωρίσει

perierga.gr - “Ιπτάμενα” θαλάσσια ταξί το καλοκαίρι στον Σηκουάνα!Σχεδιασμένα από τους Alain Thébault και Anders Bringdal, τα νέα οχήματα θα προσφέρουν μια φουτουριστική λύση ταξιδιού στο ποτάμι αλλά και μια εντυπωσιακή διαδρομή στους επισκέπτες. Κάθε SeaBubble θα φιλοξενεί 5 άτομα (και έναν οδηγό) και θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση σε ειδικές αποβάθρες κατά μήκος του ποταμού.perierga.gr - “Ιπτάμενα” θαλάσσια ταξί το καλοκαίρι στον Σηκουάνα!

Το “ιπτάμενο” ταξί θα τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια, καθιστώντας τη μεταφορά απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον. Δεδομένου ότι θα γλιστρούν με χάρη πάνω στο νερό, με μέγιστη ταχύτητα 30 χλμ. / ώρα, δεν θα δημιουργούν κύματα ούτε… αναστάτωση στον ποταμό. Φουτουριστικό και φιλικό προς το περιβάλλον, το SeaBubble είναι η τελευταία… τρέλα στην άνετη μεταφορά.

Διαβάστε ακόμα: Τελικά, τα ταξίδια κάνουν καλό ή κακό στον έρωτα;

perierga.gr - “Ιπτάμενα” θαλάσσια ταξί το καλοκαίρι στον Σηκουάνα!
perierga.gr - “Ιπτάμενα” θαλάσσια ταξί το καλοκαίρι στον Σηκουάνα!
perierga.gr - “Ιπτάμενα” θαλάσσια ταξί το καλοκαίρι στον Σηκουάνα!

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ