Με γευστική… προϋπηρεσία που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής και µε την τρίτη γενιά (John Dasargiris, Μαρία Δασαργύρη) στα ηνία, η παραδοσιακή ταβέρνα Δασαργύρης, δεν είναι μόνο μία από τις ιστορικότερες της Αράχωβας αλλά και μία από τις κλασικές αξίες που επιλέγουμε για τις μαμαδίστικες συνταγές, με άριστα υλικά και πολλές από τις πρώτες ύλες να προέρχονται από το περιβόλι της οικογένειας!

titi-profile Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected]) fb-icon instagram

 

Μπορεί το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι –ειδική συνταγή– να είναι οι σπεσιαλιτέ που την έχουν κάνει γνωστή, όµως φανατικούς πιστούς έχουν και τα ορεκτικά (δοκιµάστε µελιτζάνα πολίτικη), τα µαγειρευτά της ηµέρας (µη χάσετε, αν έχει, το στιφάδο του κ. Παναγιώτη, ή τα σπέσιαλ μαυρομάτικα) αλλά και οι χειροποίητες πίτες από τα χεράκια της κ. Ρούλας (must η χορτόπιτα με άγρια χόρτα από το μποστάνι). Στα plus, το λάδι και το κρασί δικής τους παραγωγής! Οικογενειακή ατμόσφαιρα, rustic παραδοσιακός χώρος και fair τιμές!

Διαβάστε ακόμα:  Αράχωβα: Σαββατοκύριακο στον προορισμό που έχει ταυτιστεί όσο κανείς άλλος ποτέ με μια εποχή

tav

Street food: Ανακαλύψαμε τα πιο ποιοτικά στέκια στην Αράχωβα (και για ξενύχτηδες!)

tav2

tav3
Το φημισμένο κοντοσούβλι
tav4
Χορτόπιτα με άγρια χόρτα

Αράχωβα: 4 από τα πιο… νόστιμα στέκια της!

tav8
Τα άγρια χόρτα κόβονται για να πάρουν θέση στο πιάτο μας

Ο ξενώνας Οντάς καλωσορίζει τη νέα σεζόν στην Αράχωβα!

Info: Δελφων 56, Αράχωβα, τηλ. 22670 31291
Ανοιχτό καθημερινά

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Αράχωβα θα τα ανακαλύψετε στο Arachova magazine! Ξεφυλλίστε το δωρεάν με ένα κλικ!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ