Μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να γίνει όχι μόνο talk of the town, αλλά να προσελκύσει και το παγκόσμιο ενδιαφέρον! Ο λόγος για το ελληνικό «Estrella» της Θεσσαλονίκης, το μικρό ναό απόλαυσης του Γιάννη και της Μαρίας Καπετανάκη.

Από τις νοστιμιές τους μαγεύτηκαν και δημοσιογράφοι του «National Geographic», που για δεύτερη φορά, κάνουν αφιέρωμα στο εν λόγω μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Το αποκαλούν ως το ελληνικό café που έγινε viral, ενώ απογειώνουν το μπουγατσάν του «Estrella», το θεϊκό κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας. Στο άρθρο του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού, μάλιστα, αναφέρεται και η δυναμική που έχει στο Instagram.

 Δες [εδώ] το δημοσίευμα…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ