Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, και νέα πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει, για αύριο Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Επίσης, θα σημειωθούν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων ισχυροί, οι οποίοι στα πελάγη θα φτάσουν έως και 8 μποφόρ.

Αναλυτικότερα, η πρόγνωση του καιρού έχει ως εξής:

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 1 έως 10 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στις νοτιότερες περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 5 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 16 και στην Κρήτη έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ζάκυνθος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ