Καιρός (9/11): Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές σήμερα, Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις, στα ανατολικά και νότια αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη νότια νησιωτική χώρα, με βαθμιαία βελτίωση, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, Παρακευή.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. στη Δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Έυβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους στα νότια αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ζάκυνθος

Γενικά αίθριος. Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ