απεργία μετρό

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα στο Μετρό που δεν φτάνει μέχρι το αεροδρόμιο και σταματά στη Δουκίσσης Πλακεντίας.
Λόγω τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο του ΟΣΕ, οι επιβάτες του μετρό προς Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού για να φτάσουν στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

- Advertisement -

Τα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου (Προαστιακός) πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Μεταμόρφωση, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη).

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα Πειραιά.

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, υπάρχουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης.
Τα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο- Μεταμόρφωση.
Επίσης, καθυστερήσεις και ακυρώσεις υπάρχουν και στη γραμμή Αθήνα- Χαλκίδα- Αθήνα  λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων. 

Επίσης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Hellenic Train, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση μεταξύ Αυλώνα – Οινόη, όπου και αναμένεται έλεγχος της σιδηροδρομικής γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ