Η  Lufthansa εγκαινίασε πρόσφατα έναν διαδραστικό, διαδικτυακό «χάρτη παγωτού» ​​που επιτρέπει στους επιβάτες της να ανακαλύπτουν το καλύτερο παγωτό στους προορισμούς της, σε όλη την Ευρώπη.

Το παγωτό είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του καλοκαιριού. Με τον διαδικτυακό χάρτη της Lufthansa οι επιβάτες μπορούν, πριν ακόμα ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να αναζητούν κριτικές για τα σημεία πώλησης παγωτού της τοπικής αγοράς που θα επισκεφθούν.

Το μαγεμένο δάσος στο Ανατολικό Πήλιο!Αιωνόβια πλατάνια,τρεχούμενα νερά,παραδοσιακά αρχοντικά,λιθόκτιστα καλντερίμια!(photos)

Ο καθένας μπορεί να έχει απευθείας πρόσβαση στο χάρτη παγωτού στην  ιστοσελίδα www.icecreammap.eu, η οποία θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Κάνοντας κλικ σε μια από τις πόλεις που πετά η Lufthansa, οι επισκέπτες λαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση και έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του προτεινόμενου σημείου πώλησης παγωτού στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Δίνεται επίσης μια σύντομη περιγραφή του χώρου, οι σπεσιαλιτέ του μενού και επιλογές, εάν υπάρχουν, για όσους έχουν ειδικές διατροφικές προτιμήσεις (χωρίς γλουτένη κλπ).

Η ιδέα πίσω από τον χάρτη είναι να προσφέρεται στους επιβάτες η δυνατότητα να ανακαλύπτουν εύκολα και γρήγορα τα σημεία που σερβίρεται το γευστικότερο τοπικό παγωτό, κάτι που ενδεχομένως να μην είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μόνοι τους, ως τουρίστες.

19+1 Ιστορίες που δεν ξέρετε για την Αίγινα…

Το παγωτό είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και αποτελεί απόλαυση για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa δημιούργησε αυτόν τον χάρτη για να διευκολύνει τους λάτρεις του παγωτού, όπου και αν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, να ικανοποιήσουν τις γευστικές τους επιθυμίες.

Ο διαδραστικός χάρτης διαθέτει επιπλέον χρήσιμους συνδέσμους με τους επίσημους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Lufthansa για κάθε προορισμό. Πατώντας στον σύνδεσμο της πόλης που τους ενδιαφέρει οι χρήστες οδηγούνται σε μια σελίδα που προσφέρει προτάσειςγια περιηγήσεις στη γύρω περιοχή, πληροφορίες για τα καλύτερα αξιοθέατα, γενικές γνώσεις για την πόλη και τη χώρα, καθώς και έναν διαδραστικό χάρτη.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ