Κίνα αεροδρόμιο ταξιδιώτης πορτοκάλια

Μια άκρως παράξενη είδηση φτάνει από την Κίνα, καθώς 4 άντρες πέτυχαν να φάνε 30 κιλά πορτοκάλια προκειμένου να μην υποχρεωθούν να πληρώσουν υπέρβαρο στο αεροπλάνο λίγο πριν από την πτήση τους!

Τα παράξενα έρχονται από την Κίνα, και πιο συγκεκριμένα από την επαρχία Γιουνάν, όπου λίγο πριν από την πτήση τους 4 άνδρες αναγκάστηκαν να φάνε 30 κιλά πορτοκάλια για να μην πληρώσουν το υπέρβαρο στην αεροπορική εταιρεία.

Έξτρα δόση βιταμίνης C

Η ιστορία έχει ως εξής: Τέσσερις ταξιδιώτες είχαν βρεθεί για επαγγελματικό ταξίδι στην πόλη Κουνμίνγκ της Κίνας και θέλησαν κατά την αναχώρησή τους να αγοράσουν ένα καφάσι με πορτοκάλια. Δεν σκέφτηκαν ωστόσο το βάρος τους…

Έτσι όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο για το check in, τους ζητήθηκε να πληρώσουν υπέρβαρο, ήτοι 38 ευρώ επιπλέον (300 γιουνάν) εάν ήθελαν να πάρουν μαζί τους τα ποστοκάλια.

Κίνα ταξιδιώτες τρώνε πορτοκάλια στο αεροδρόμιο

Εκείνοι δεν είχαν αλλά ούτε ήθελαν να δώσουν το εν λόγω χρηματικό ποσό, οπότε σκέφτηκαν να φάνε τα πορτοκάλια για να μην πάνε χαμένα. Μάλιστα πέτυχαν την κατανάλωσή τους σε 20-30 λεπτά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Τα χρήματα ήταν πολλά και δεν μπορούσαμε αλλά ούτε θέλαμε να τα δώσουμε, οπότε αποφασίσαμε να τα φάμε πριν την πτήση. Ποτέ δεν θα ξαναφάμε πορτοκάλια, ήταν τόσο δύσκολο!”…

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ