#GREEKCUISINE #FAMILYTAVERN #TRADITIONAL

Πριν από 26 χρόνια ο Γιάννης και η Φιλιώ Λουµάκου εµπνεύστηκαν και δηµιούργησαν στα Λαδάδικα, στην κεντρική πλατεία Μοριχόβου (µόλις 5΄ από την πλατεία Αριστοτέλους), τα Κιούπια και από τότε µέχρι σήµερα έχουν ταυτίσει το όνοµά τους µε την προσεγµένη και νοστιµότατη ελληνική-µεσογειακή κουζίνα και καθόλου τυχαία…kioupiaΠροσηλωµένοι στη γεύση και την ποιότητα τόσο οι ίδιοι όσο και η οµάδα τους, σερβίρουν ένα εποχιακό µενού από εκλεκτές πρώτες ύλες, όπου όλα είναι χειροποίητα και ετοιµάζονται τη στιγµή της παραγγελίας. Από πληθωρικές σαλάτες και λαχταριστά ορεκτικά µέχρι µαγειρευτά ηµέρας και ψητά της ώρας, όλα είναι γευστικότατα! Εκτός όµως του φαγητού, το ωραίο περιβάλλον, το σηµείο, το ευγενικό προσωπικό και η κυρία Φιλιώ που µας υποδέχεται πάντα µε χαµόγελο, το έχουν καθιερώσει στα αγαπηµένα στέκια φαγητού στην πόλη! Καθηµερινά 12:00-01:00 (η κουζίνα).kioupia

Highlight

Καθηµερινά έχει live µε καλή ελληνική µουσική! Από τις 20:00 µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

Must try

• τον µουσακά

• το κότσι

• το ψαρονέφρι µε sauce µελιού

• το σπανακότο

• τα ψάρια ηµέρας και θαλασσινά

Info
Πλατεία Μοριχόβου 3-5, Λαδάδικα, Τ. 2310 553239, www.kioupia.gr fb Κιούπια Λαδάδικα 

Πηγή Best in travel Thessaloniki 2018

Κατερίνα Ρίγκου
Κατερίνα Ρίγκου

Editor -in-chief of Best in Τravel Editions/ Editor of www.travelstyle.gr & Icon's Travellers

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ