Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
33.7 C
Athens
ΑρχικήΜη κατηγοριοποιημένοΣτους 5 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς η Ελλάδα για το φθινόπωρο!Από ποιους αναμένεται...

Στους 5 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς η Ελλάδα για το φθινόπωρο!Από ποιους αναμένεται έκρηξη κρατήσεων;

Στους κορυφαίους πέντε ευρωπαϊκούς value for money προορισμούς, βάση των τιμών εισιτηρίων, περιλαμβάνεται η Ελλάδα για τους Αμερικανούς, φέτος το φθινόπωρο.

Πολλοί ευρωπαϊκοί προορισμοί θα προσφέρουν πλέον πιο ελκυστικές τιμές, καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του. Ανάμεσά τους και η χώρα μας για την περίοδο από τον Σεπτέμβριο εώς και το Νοέμβριο.

Μια προφορά που απλά ΔΕΝ πρέπει να χάσετε!!!Πετάξτε για Βιέννη ΜΟΝΟ από 135€!!!

- Advertisement -

Η Ελλάδα κατατάσσεται στη δεύτερη θέση, όσον αφορά στους ευρωπαϊκούς value for money προορισμούς στην Ευρώπη, προσφέροντας κατά 15% πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Γαλλία με την αεροπορική μετάβαση να είναι φθηνότερηκατά 20% το φετινό φθινόπωρο, ενώ λίγο χαμηλότερα από την Ελλάδα βρίσκονται η Αυστρία, η Ολλανδία και η Ισπανία με φθηνότερες τιμές, σε ποσοστό λίγο κάτω του 15%.

Η Ιταλία και η Πορτογαλία ακολουθούν με τιμές κατά 10% φθηνότερες, για την περίοδο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου, ενώ λίγο χαμηλότερα του 10% βρίσκονται φέτος οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο φθηνότερος, value for money, προορισμός ως προς τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για τους Αμερικανούς, εκτός Ευρώπης, είναι η Κίνα με τιμές κατά 20%χαμηλότερες, φέτος.

Όσον αφορά στην Ελλάδα, η κίνηση από τις ΗΠΑ φέτος ξεκίνησε πτωτικά, φτάνοντας στην κορύφωσή της, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας και τα νούμερα του ταξιδιωτικού ισοζυγίου.

Αυτό και αν είναι νέο!«Ticket Offers» από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Ειδικότερα, για το μήνα Ιούνιο, οι αφίξεις και εισπράξεις από τις ΗΠΑ ήταν εντονα ανοδικές, καθώς η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 34,6% σε σύγκριση με τον περυσινό Ιούνιο και διαμορφώθηκε στις 124 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αύξηση 33,6%σημείωσαν και οι εισπράξεις κατά τον ίδιο μήνα σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016, φθάνοντας τα 110 εκατ. ευρώ.

Τα νούμερα του Ιουνίου επέφεραν αύξηση και στα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του έτους, περίοδο κατά την οποία οι εισπράξεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζονται μειωμένες κατά 11%, φθάνοντας τα 239 εκατ. ευρώ, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση είναι επίσης πτωτική, με ποσοστό 2,3%, δηλαδή 298 χιλ. ταξιδιώτες.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας 305 χιλ. Αμερικανοί, ξοδεύοντας 268 εκατ. ευρώ.

πηγή:airnews.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,375 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ