Σε λίγες μέρες η Λήμνος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά του καλοκαιριού! Πως θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με τα πολυάριθμα προϊόντα της και της μοναδικές γεύσεις που θα παρουσιαστούν στον πολυχώρο «Αποθήκη» στο λιμάνι της Μυρίνας.

- Advertisement -

Διοργανώνεται ένα μεγάλο Φεστβάλ γαστρονομίας και οίνου στις 27-29 Ιουλίου! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Lemnos Philema θα ανοίξει τις πύλες του με οικοδεσπότες τον πολυχώρος «Αποθήκη» σε συνεργασία με το Taste Lemnos για να φιλοξενήσει τοπικούς παραγωγούς με τα προϊόντα τους όπως παραδοσιακά ζυμαρικά, τυριά, γλυκά, αλίπαστα, κρασιά, καβουρμά, όσπρια, αλεύρια, παξιμάδια, βότανα, ελαιόλαδο, και άλλα.

Καλοκαιρινές εξορμήσεις στην Καθραία

Επίσης θα έχετε την τιμή να σας μαγειρέψουν οι chef Αλέξανδρος Παπανδρέου και chef Ανδρέας Λαγός σε ένα Live Cooking Session το Σάββατο, 28/7, μοναδικές δημιουργίες, χρησιμοποιώντας μόνο τα προϊόντα της Λημνιάς γης.

Τα 5+1 πιο όμορφα καλοκαιρινά λουλούδια για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας

Μια καλή ευκαιρία για να ταξιδέψετε ως εκεί! Στο Lemnos Philema για να γευτείτε τα παραδοσιακά προϊόντα και γνωρίσετε τους ανθρώπους που τα παράγουν για να εμπνευστείτε από τις πρωτότυπες συνταγές που μας προτείνουν οι chef μας!

24 ταξίδια για ατρόμητους ταξιδιώτες (μέρος Α)

Στο φεστιβάλ θα είναι παρών και το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο MedINA με το Terra Lemnia Project.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ