Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
25.2 C
Athens

Λουγιάκης

H ιστορία πηγαίνει πολύ πίσω στο 1959 στα Χανιά όταν τα αδέρφια Λουγιάκη, ο Γιάννης, Ο Πέτρος και ο Βαγγέλης σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησαν να δουλεύουν στο χώρο επεξεργασίας κρεάτων.

Από την Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]) Φωτο Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

- Advertisement -

Αυτή ήταν η αρχή για την γνωστή σήμερα αλλαντοβιοµηχανία και πλέον γενικού εµπορίου τροφίµων Λουγιάκης ΕΠΕ. Στο τιµόνι πλέον της εταιρείας βρίσκεται η δεύτερη γενιά της οικογένειας, µε γενικό διευθυντή τον Πέτρο Λουγιάκη, ο οποίος παρέλαβε και εξελίσσει συνεχώς την επιχείρηση µε γνώμονα το σεβασμό στην ποιότητα.

lougiakis

Τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης αλλαντικά, η μεγάλη και εκλεκτή γκάμα κωδικών και η αυθεντικότητα κατατάσσουν την εταιρεία στην κορυφή του κλάδου γεγονός που επιβεβαιώνει άλλωστε η αναπτυσσόµενη πορεία της και η εµπιστοσύνη των συνεργατών της.

lougiakis

Εμείς  συναντήσαμε τον κ. Λουγιάκη και μάθαμε τόσο για την επιχείρηση και το προϊόν της αλλά και για την μεγάλη πορεία και επιτυχία της. Ο ίδιος μας διευκρινίζει:
“Με πρότυπη ποιότητα, γνώση, μεράκι, πίστη στην κρητική παράδοση, δικό μας εργοστάσιο παραγωγής και παλιές, «µυστικές» οικογενειακές συνταγές, δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την Κρήτη από το 1978 στον τοµέα της χονδρικής πώλησης και φροντίζουμε για την καθηµερινή διανοµή των προϊόντων μας τόσο στην Κρήτη όσο και πανελλαδικά, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με το δίκτυο διανοµής που διαθέτουμε.

lougiakis

Πέρα όλων όμως, μια επιχείρηση δεν νοείται να μπορεί να σταθεί στο χώρο και στο χρόνο χωρίς άξιους συνεργάτες και υπαλλήλους και χωρίς τον σεβασμό σε κάποιες βασικές αρχές.”

Info:

Χανιά: Μακρύς Τοίχος 29, Νέα κυδωνία Τ. 2821033992 Υποκατάστημα Ηρακλείου: Μάνου Κατράκη 66, Φοινικιά Τ. 28210823519 & 28210823761 www.lougiakis.gr

Πηγή Best in travel Chania 2018

Ξεφυλλίστε το Best in travel Chania 2018 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με ένα μόνο κλικ!

COVER CHANIA

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,287LikesΚάντε Like
88,423 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ