Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa εμπλουτίζουν το δίκτυο διηπειρωτικών προορισμών τους με νέες πτήσεις από το Βερολίνο και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Η Lufthansa θα συνδέει το Βερολίνο με τη Νέα Υόρκη πέντε φορές την εβδομάδα από τις 8 Νοεμβρίου 2017. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 5:35 μ.μ., ένα Airbus A330-300 θα απογειώνεται προς τα δυτικά και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης στις 9:35 μ.μ. (τοπική ώρα).

- Advertisement -

Ryanair: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους με συνοδεία μαχητικών

Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη αργά τη νύχτα και θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Tegel στις 12:15 μ.μ. την επόμενη μέρα (τοπική ώρα). Είναι η πρώτη φορά από το 2001 που ένα αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων της Lufthansa θα σταθμεύει στο Βερολίνο.

Η επανέναρξη της σύνδεσης Ντίσελντορφ- Μαϊάμι από τον επόμενο χειμώνα ανταποκρίνεται στο αίτημα πολλών επιβατών στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Η πτήση διάρκειας 9 ωρών θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα- κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή- από τις 8 Νοεμβρίου 2017. Ειδικότερα θα αναχωρεί από το Ντίσελντορφ12:05 μ.μ. και θα φτάνει στη Φλόριντα στις 5:50 μ.μ. (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής που θα εκτελείται με Airbus A330-300 θα αναχωρεί στις 7:30 μ.μ. προς το Ντίσελντορφ, όπου και θα προσγειώνεται στις 9:30 π.μ. το επόμενο πρωί.

Επιπλέον, για το καλοκαίρι του 2018, η Lufthansa σχεδιάζει να επανεντάξει στο πρόγραμμά της τις πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς το Σενγιάνγκ στην Κίνα. Από τις 27 Μαρτίου 2018, η πτήση LH782 προς τη μεγαλούπολη που φιλοξενεί πολλές γερμανικές εταιρείες θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A340-300, τρεις φορές την εβδομάδα: κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Η ώρα αναχώρησης της πτήσης θα είναι στις 5:50 μ.μ. και η ώρα άφιξης στην Κίνα 9:55 π.μ. την επόμενη ημέρα (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής (LH783) θα αναχωρεί στις 1:15 μ.μ. τοπική ώρα και θα προσγειώνεται στην «πόλη των τραπεζών» στις 6:10 μ.μ.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση στις θέσεις Business Class, Premium Economyκαι Economy μέσω του επίσημου site της Lufthansa LH.com ή οποιουδήποτε ταξιδιωτικού γραφείου συνεργάζεται με τη Lufthansa ή στα γραφεία εισιτηρίων της Lufthansa στα αεροδρόμια.

Super προσφορά στο travelstyle.gr: Με τέτοια τιμή στα αεροπορικά, τώρα πας Θεσσαλονίκη και για καφέ!

Η Eurowings, τον φετινό χειμώνα εμπλουτίζει το δίκτυο μακρινών προορισμών προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες από τα αεροδρόμια της Κολωνίας/ Βόννης και του Ντίσελντορφ. Εκτός από τα έξι Airbus A330 που είναι ήδη σταθμευμένα στην Κολωνία/ Βόννη, η Eurowings από τις 8 Νοεμβρίου θα διαθέτει εκεί ένα ακόμα αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων, το οποίο αρχικά θα εκτελεί πτήσεις από το Ντίσελντορφ προς προορισμούς της Καραϊβικής.

Η Eurowings σκοπεύει να επιταχύνει την ανάπτυξη του δικτύου διηπειρωτικών πτήσεωντην καλοκαιρινή περίοδο του 2018, αυξάνοντας τη δυναμικότητα τoυ στόλου της σε δέκα αεροσκάφη συνολικά. Αυτή η ενίσχυση του στόλου θα δώσει στην αεροπορική εταιρείαχαμηλού κόστους μια ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας–Βεστφαλίας, απ’ όπου θα εξυπηρετεί προορισμούς σε όλο τον κόσμο με τουλάχιστον επτά αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων. Σε αυτούς περιλαμβάνονται δημοφιλή σημεία στις ΗΠΑ, στην Καραϊβική και στην Άπω Ανατολή. Τα νέα δρομολόγια της Lufthansa Βερολίνο-Νέα Υόρκη και Ντίσελντορφ-Μαϊάμι θα εκτελούνται και αυτά από τη Eurowings το καλοκαίρι του 2018, προσθέτοντας το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου στο δίκτυο της Eurowings.

«Θα μπορέσουμε να επιτύχουμε μια ισχυρότερη παρουσία στο Ντίσελντορφ, αν το αεροδρόμιο μας παρέχει ευνοϊκές οικονομικές παραμέτρους και πάνω απ ‘όλα βιώσιμες λύσεις λειτουργίας», τονίζει ο Thorsten Dirks, Εxecutive Board Member της Lufthansa και CEO της Eurowings. Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, η Eurowings έχει ήδη κεντρικό ρόλο στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, κυρίως μέσω των πτήσεων τροφοδοσίας που προσφέρει στις διηπειρωτικές πτήσεις των εταιρειών-μελών της Star Alliance- Singapore Airlines, Air China και All Nippon Airways. Τον επόμενο χρόνο, η Eurowings θα διευρύνει το δίκτυο μακρινών πτήσεων χαμηλού κόστους και από το Μόναχο. Τα συγκεκριμένα δρομολόγια θα εκτελούνται από τρία αεροσκάφη Airbus A330 που θα σταθμεύουν στο αεροδρόμιο του Μονάχου από τα τέλη Μαρτίου κι έπειτα.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ