Η Ουρουγουάη αναδύεται ως ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Νότιας Αμερικής. Η πρωτεύουσα του  είναι το Μοντεβιδέο και έχει ένα ζεστό, εύκρατο κλίμα, με ευχάριστη αύρα της θάλασσας και μίλια των λεωφόρων.

Από τον Πύργο Τηλεπικοινωνιών του Μοντεβιδέο μπορείτε να δείτε το λόφο που έδωσε την πόλη το όνομα του. Ένας άλλος πύργος, ο Palacio Salvo αναδύεται ψηλά πάνω από την Plaza Independencia στο κέντρο της πόλης. Ο José Antonio Artigas. Το Plaza Matriz βρίσκεται κοντά στην παλαιότερη πλατεία της πόλης και στεγάζει τον μητροπολιτικό καθεδρικό ναό του 18ου αιώνα, το επίκεντρο της παλιάς πόλης της Ουρουγουάης.

Εντυπωσιακός καταρράκτης σε ουρανοξύστη στην Κίνα

Η Ουρουγουάη φιλοξένησε και κέρδισε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA στο Estadio Centenario. Μια άλλη περήφανη τοπική παράδοση είναι η “parrilla” και ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε κρέας στο Mercado del Puerto. Ο παραλιακός δρόμος μήκους 19 μιλίων La Rambla οδηγεί στην αγαπημένη παιδική χαρά της πόλης: την παραλία De Los Pocitos.

Η παλιά πόλη της Colonia del Sacramento, με το ορόσημο του φάρακα, την ηρεμία του Plaza de Armas, το ιστορικό Portón de Campo και την ατμοσφαιρική οδό των στεναγμών. Στα ανατολικά του Μοντεβιδέο, αν ακολουθήσετε την ακτή, είναι η Πιαραπόλις. Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο προσφέρει υπέροχη θέα από τον λόφο San Antonio Temple.

Τα Skateparks που εντυπωσιάζουν τους φίλους και μη του «αθλήματος»

Το επόμενο χαρακτηριστικό αυτού του δρόμου είναι ο φάρος της La Paloma στη χερσόνησο Cabo de Santa María. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εκκεντρικό Casapueblo, ένα υπέροχο ξενοδοχείο και γκαλερί της τέχνης που σχεδίασε ο τοπικός καλλιτέχνης Carlos Páez Vilaró στην Punta Ballena.

Η Ουρουγουάη μπορεί να είναι μικρή, αλλά η μεγάλη της καρδιά και η χαλάρωση δημιουργούν μια ζωή αναμνήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ