Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.560 τουρίστες.

- Advertisement -

Το τερμάτισαν! Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο έχει μέχρι και πίστα καρτ Ferrari

pri6

Πραγματοποίησε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και θα μείνει στη Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου. Στη συνέχεια θα πάει στην Κίνα για να κάνει κρουαζιέρες στη νέα αυτή αναδυόμενη αγορά για τον θαλάσσιο τουρισμό.

pri1

«Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα το νεότευκτο “Majestic Princess” το οποίο έχει προγραμματίσει για φέτος κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά.
Η εταιρεία Princess ανήκει στον όμιλο Carnival, leader στην αγορά κρουαζιέρας με την οποία η ΟΛΠ Α.Ε. έχει επιτυχημένη συνεργασία και μάλιστα στην περσινή σεζόν με βάση τον Πειραιά το “Carnival Vista” εξυπηρέτησε πάνω από 50.000 επιβάτες.

Η άριστη εξυπηρέτηση πλοίων αυτού του μεγέθους επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες της ΟΛΠ Α.Ε. να πετύχει την αύξηση των μεγεθών στο home porting, συμβάλλοντας στην προσπάθεια τόνωσης της τοπικής και εθνικής οικονομίας», δήλωσε η προϊσταμένη του τμήματος στρατηγικού σχεδιασμού και μάρκετινγκ, Θεοδώρα Ρήγα.

- Advertisement -

rhga

Το αδελφό του πλοίο του Majestic Princess, το Royal Princess θα βρίσκεται στην Μεσόγειο για όλο το καλοκαίρι με κάποιες αναχωρήσεις από / προς Πειραιά δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία.

Το Majestic Princess προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων του atrium – η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk – ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το Princess Live ! – το τηλεοπτικό στούντιο, Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φωτών και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.

Κρουαζιερόπλοιο στο έλεος του ανέμου! Δείτε πώς κοντεύει να αναποδογυρίσει παρά το γιγάντιο μέγεθός του

pis1

pis2

pri2

pri3

pri4

pri5

Πηγή: newmoney.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ