Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
22.7 C
Athens
ΑρχικήΜη κατηγοριοποιημένοΜε νέο αεροσκάφος οι πτήσεις Αθήνα - Κάιρο

Με νέο αεροσκάφος οι πτήσεις Αθήνα – Κάιρο

Το δεύτερο αεροσκάφος Bοeing 737-800 Next Generation παρέλαβε πρόσφατα η Egyptair μέλος της STAR ALLIANCE. Το νέο αεροσκάφος αναμένεται να δρομολογηθεί στην γραμμή Αθήνα-Κάιρο από τον Ιούνιο του 2017, ενώ θα καλύπτει και τις διεθνείς πτήσεις της Αιγύπτου.

Περιλαμβάνεται δε στη συμφωνία που υπογράφηκε ανάμεσα στις δύο εταιρείες τον Ιούλιο του 2016, για την αγορά εννέα Boeing 737-800 Next Generation, με αντίτιμο 864 εκατ. δολάρια, με βάση την υφιστάμενη τιμολογιακή πολιτική της Boeing.

- Advertisement -

Ο κ. Salah Tawfik, Περιφερειακός Διευθυντής της Egyptair για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Με την προσεχή δρομολόγηση του δεύτερου νέου αεροσκάφους μας BoeingG 737-800 Next Generation στην γραμμή Αθήνα-Κάιρο μοιραζόμαστε με την Ελλάδα, εκτός από την κοινή ιστορική διαδρομή και τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας των δύο χωρών, και την μετάβαση της Egyptair σε μία νέα εποχή. Σε αυτήν, τα εννέα αεροσκάφη 737-800 Next Generation της Boeing, πρωταγωνιστούν, καθώς αποτελούν το σημαντικότερο βήμα στην ανανέωση του στόλου μας. Εισάγουμε σύγχρονα και αποδοτικότερα αεροσκάφη στο δίκτυο προορισμών μέσων αποστάσεων με την βοήθεια της Boeing, του στρατηγικού μας συνεργάτη».

Με την παραλαβή και του δεύτερου αεροσκάφους της, η Egyptair, πλέον, διαθέτει, μεταξύ άλλων, είκοσι δύο ενεργά 737-800NG, στα οποία θα προστεθούν επτά νέα αεροσκάφη. Όπως σε όλα τα αεροσκάφη της και σε αυτό, η εταιρεία έχει τοποθετήσει μειωμένο αριθμό καθισμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στις θέσεις σε όλο το αεροσκάφος και όχι μόνο στη business class, προκειμένου οι επιβάτες της να απολαμβάνουν ένα όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο ταξίδι, ενώ παράλληλα έχουν το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,274LikesΚάντε Like
88,521 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ