Με την νέα εφαρμογή incharge ξέρω ανά πάσα ώρα και στιγμή που να φορτίσω το αυτοκίνητό μου

Μήπως έχετε ή σκέφτεστε να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Η προσωπική μου επιλογή σε αυτοκίνητο είναι τα ηλεκτροκίνητα και φυσικά συνεργάζομαι με τους κορυφαίους. Και ποιοι είναι αυτοί; 

Η nrg, βεβαίως, που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης incharge στην Ελλάδα με 30 σημεία ταχείας επαναφόρτισης.

Για εμένα λοιπόν, που ταξιδεύω συχνά και χρειάζεται να φορτίζω το αυτοκίνητό μου στη διαδρομή, η nrg είναι μονόδρομος. Πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου, συμβουλεύομαι την εφαρμογή με τον χάρτη για τα σημεία φόρτισης και ξεκινάω ήρεμος.

Οι φορτιστές του δικτύου incharge ανήκουν στους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα, για να μπορείς να συνεχίσεις τη διαδρομή σου χωρίς καθυστέρηση. Ένα διάλλειμα από την οδήγηση για να τσιμπήσω κάτι και το αμάξι μου έχει φορτίσει. 

- Advertisement -

Παράλληλα, η εφαρμογή incharge, θα σας βοηθήσει να βρίσκεται εύκολα το πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο φόρτισης, ενώ σας ενημερώνει και για το αν βρίσκεται κάποιος άλλος ήδη στο σημείο. Μία πραγματικά προηγμένη εφαρμογή, που θα σας λύσει τα χέρια.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ