πολυτελή ξενοδοχεία σε έρευνα για κρίση κορονοϊού

Σας έχει τύχει να κλείσετε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μόνο και μόνο για να φτάσετε στον προορισμό σας και να συνειδητοποιήσετε ότι το κατάλυμα σας βρίσκεται τελικά κοντά αλλά όχι μπροστά στη θάλασσα; Έχετε μήπως ακούσει για ξενοδοχεία-κάστρα ή θέλετε να βρείτε ένα ξενοδοχείο με νεροτσουλήθρες αλλά δεν ξέρετε πως να τα ψάξετε;

Αν απαντήσατε θετικά στις ερωτήσεις αυτές, ή αν απλά σας συναρπάζει η ιδέα να μπορείτε να προσαρμόζετε τις αναζητήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων σας, τότε η λύση για εσάς δεν είναι άλλη από την Travelmyth.

Γιατί η Travelmyth διαφέρει από παρόμοιες μηχανές αναζήτησης

Η Travelmyth είναι μια εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης, σύγκρισης τιμών και κρατήσεων ξενοδοχείων για απαιτητικούς ταξιδιώτες, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα καλύτερα ξενοδοχεία ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του.

ξενοδοχείο παραλία

Εκτός από την αναζήτηση συγκεκριμένων προορισμών και ξενοδοχείων, η Travelmyth προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να αναζητήσουν καταλύματα με βάση διάφορες θεματικές κατηγορίες, όπως για παράδειγμα ξενοδοχεία ουρανοξύστες, ξενοδοχεία με θερμαινόμενη πισίνα, ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες και πολλά ακόμα. Συνολικά αυτή τη στιγμή η Travelmyth διαθέτει 3.210.654 ξενοδοχεία σε 54 θεματικές κατηγορίες.

Η Travelmyth συγκρίνει τις τιμές από διάφορες σελίδες κρατήσεων με τις οποίες είναι συνδεδεμένη σε πραγματικό χρόνο, ώστε να προσφέρει το καλύτερο ξενοδοχείο στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή. Επιλέγοντας την προσφορά που τους ενδιαφέρει, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση είτε μέσω της Travelmyth είτε να μεταφερθούν στην αντίστοιχη σελίδα κρατήσεων όπου και θα ολοκληρώσουν την κράτησή τους.

Την κάνει την Travelmyth τόσο ξεχωριστή συγκριτικά με άλλες μηχανές αναζήτησης

Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων υπάρχουν πολλές, τι είναι όμως αυτό που κάνει την Travelmyth να ξεχωρίζει; Πρώτα απ’ όλα, διαθέτει πληροφορίες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, μπορεί να απαντά σε σύνθετες αναζητήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν σωστά (ή καθόλου) από τις άλλες μηχανές αναζήτησης και επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδυάζουν όσες κατηγορίες ξενοδοχείων επιθυμούν μέχρι να βρουν το κατάλυμα που ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες τους.

Για να τα πετύχει όλα αυτά, η Travelmyth έχει αναπτύξει σύνθετους αλγόριθμους και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες όπως το machine learning, με βάση το οποίο έχει αναπτύξει ένα μοντέλο AI το οποίο επεξεργάζεται εκατομμύρια φωτογραφίες ξενοδοχείων και καταλαβαίνει μέσα από αυτές εάν υπάρχει πισίνα αρχικά, και σε επόμενο στάδιο τι είδους χαρακτηριστικά παρουσιάζει η πισίνα αυτή (π.χ. πισίνα infinity, νεροτσουλήθρα, ιδιωτική πισίνα κλπ.).

travelmyth αναζητηση καστρο

Έτσι, έχει καταφέρει να δημιουργήσει 19 υποκατηγορίες πισίνας για τα ξενοδοχεία που διαθέτει, τις οποίες οι επισκέπτες της δεν μπορούν να βρουν πουθενά αλλού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ψάξουν ξενοδοχεία με βάση το είδος της πισίνας που επιθυμούν.

travelmyth αναζητηση πισινα

Παραδείγματα αναζητήσεων

Όσον αφορά κατηγορίες όπως τα παραλιακά ξενοδοχεία, η Travelmyth έχει αναπτύξει τεχνολογικά εργαλεία για τους συντάκτες της ώστε να εντοπίζουν εύκολα δεκάδες χιλιάδες ξενοδοχεία με άμεση πρόσβαση σε παραλία και χρησιμοποιεί αυστηρά κριτήρια. Για παράδειγμα, τα ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας μπορεί να χωρίζονται από την παραλία από δρόμο, αλλά όχι από ενδιάμεσα κτίρια.

Διαβάστε ακόμα:
Sky Express: Νέες επιλογές στις υπηρεσίες & τους ναύλους - Δημιουργήστε την ταξιδιωτική εμπειρία που σας ταιριάζει!
travelmyth αναζητηση παραλιακο

Για πολλά ξενοδοχεία μπροστά σε θάλασσα, η ομάδα της Travelmyth έχει συλλέξει συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν την προσβασιμότητα, το είδος της παραλίας, το κόστος της παροχής ομπρέλας και των θαλάσσιων σπορ, την παρουσία ναυαγοσώστη και πολλές ακόμα πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μόνο στην Travelmyth. Οι επισκέπτες μπορούν να περιορίσουν την αναζήτησή τους για ξενοδοχεία σε μία συγκεκριμένη περιοχή ή προορισμό, όπως για παράδειγμα ξενοδοχεία στην Κρήτη που είναι μπροστά σε παραλία.

Ας πάρουμε τώρα το παράδειγμα των ξενοδοχείων που δέχονται σκύλους. Για την κατηγορία αυτή έχουν δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο για τους ξενοδόχους με δεκάδες ερωτήσεις, πιο δύσκολες κι από αυτές που θα ρώταγε και ο πιο απαιτητικός ιδιοκτήτης σκύλων. Έτσι, η Travelmyth είναι σε θέση να γνωρίζει τα κόστη, τους κανονισμούς και οποιαδήποτε έξτρα παροχή του ξενοδοχείου, ακόμη κι αν επιτρέπονται οι σκύλοι πάνω στο κρεβάτι.

Στη συνέχεια, ταξινομεί το πόσο φιλικό είναι το κάθε ξενοδοχείο για σκύλους βασισμένη στις απαντήσεις των ξενοδόχων. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο χωρίς έξτρα χρεώσεις και με χώρους για παιχνίδι θα έχει καλύτερη κατάταξη από ένα ξενοδοχείο με πρόσθετες χρεώσεις και την απαίτηση ο σκύλος να βρίσκεται σε σπιτάκι.

ξενοδοχειο με πισινα

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι προσωποποιημένα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας

Για κάθε μία από τις 54 θεματικές κατηγορίες, η ομάδα της Travelmyth έχει συλλέξει και αναλύσει τεράστιο όγκο δεδομένων για εκατοντάδες χιλιάδες προορισμούς, ξενοδοχεία και σημεία ενδιαφέροντος ανά τον κόσμο, και ταξινομεί τα ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας τους αλγόριθμους που έχει αναπτύξει. Έτσι, μπορεί να εξασφαλίσει πως τα αποτελέσματα που θα σας δείξει είναι τα πιο σχετικά με βάση την αναζήτησή σας και σας τα παρουσιάζει με κατανοητό τρόπο.

Όπως ένας ταξιδιωτικός πράκτορας που σας βοηθά να οργανώσετε αξέχαστες διακοπές με βάση τις ανάγκες σας πριν να κάνετε μια online κράτηση, έτσι και η Travelmyth αποσκοπεί να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές προσωποποιημένες προτάσεις διακοπών. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αλγορίθμων της, μπορεί να σας προσφέρει αποτελέσματα για πιο πολύπλοκες αναζητήσεις που ακόμα και ο πιο ευφυής ταξιδιωτικός πράκτορας θα ονειρευόταν να διαχειρίζεται.

Η ελληνική έκδοση της Travelmyth είναι διαθέσιμη στο travelmyth.gr, ενώ αν προτιμάτε την αγγλική μπορείτε να επισκεφθείτε το travelmyth.com, εκτός αν βρίσκεστε στην Αγγλία οπότε το travelmyth.co.uk θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Οι τελευταίες εκδόσεις που λάνσαρε η ελληνική startup απευθύνονται στη Γερμανία (travelmyth.de) και στην Ιαπωνία (travelmyth.jp).

Με την Travelmyth θα βρείτε το ξενοδοχείο που πραγματικά αναζητάτε!
- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ