Ολα δείχνουν πως ναι, καθώς 16 μέρες πριν η τάση του καιρού είναι να επικρατήσουν θερμές αέριες μάζες και αφού προηγουμένως, μέχρι και τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, διατηρηθεί μια σχετική αστάθεια στην ατμόσφαιρα με θερμοκρασίας μέχρι και λίγο κάτω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

- Advertisement -

Διαβάστε ακόμα: Αυτό το ελληνικό νησί δίπλα στην Αθήνα θα έχει 100% πληρότητα το Πάσχα

Φαίνεται όμως, με τα σημερινά στοιχεία, τα οποία και αυτά ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθούν απόλυτα, πως ο καιρός το Πάσχα θα είναι γενικά καλός και με θερμοκρασίες που δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν αρκετά τους 20 βαθμούς, φτάνοντας στη νότια Ελλάδα ακόμα και τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την εικόνα από το αμερικανικό μοντέλο, που δείχνει τις θερμές αέριες μάζες να κυριαρχούν στη νότια Ευρώπη και φυσικά και στη χώρα μας, ανήμερα το Πάσχα.

Εμείς, στο travelstyle.gr, τις τελευταίες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για τις τοποθετήσεις των έγκριτων Ελλήνων μετεωρολόγων σχετικά με τον καιρό που θα κάνει το Πάσχα.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι εξηγείτε το πώς ένα φίδι τρώει έναν ενήλικα άνθρωπο

Συγκεκριμένα, είχαμε δημοσιεύσει τις απόψεις του Σάκη Αρναούτογλου, του Θοδωρή Κολυδά, αλλά και του Τάσου Αρνιακού, οι οποίοι αποδείχτηκαν απόλυτα καθησυχαστικοί. Και όπως φαίνεται, θα επιβεβαιωθούν.