Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
13.7 C
Athens
Αρχική Καιρός Μεγάλη ανατροπή για τον καιρό του Πάσχα!Επιβεβαιώνονται οι έμπειροι και σοβαροί μετεωρολόγοι...

Μεγάλη ανατροπή για τον καιρό του Πάσχα!Επιβεβαιώνονται οι έμπειροι και σοβαροί μετεωρολόγοι και διαψεύδονται όσοι λέγανε για χιόνια!

67

Κι ενώ πολλοί ανέμεναν Πάσχα με κρύο και χιόνια, ο καιρός που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια, παρά μόνο ελάχιστες μέρες πριν, είναι αποφασισμένος να τους διαψεύσει πανηγυρικά. Πάμε για Πάσχα με 25άρια και λιακάδα;

- Advertisement -

Ολα δείχνουν πως ναι, καθώς 16 μέρες πριν η τάση του καιρού είναι να επικρατήσουν θερμές αέριες μάζες και αφού προηγουμένως, μέχρι και τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, διατηρηθεί μια σχετική αστάθεια στην ατμόσφαιρα με θερμοκρασίας μέχρι και λίγο κάτω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό το ελληνικό νησί δίπλα στην Αθήνα θα έχει 100% πληρότητα το Πάσχα

Φαίνεται όμως, με τα σημερινά στοιχεία, τα οποία και αυτά ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να επιβεβαιωθούν απόλυτα, πως ο καιρός το Πάσχα θα είναι γενικά καλός και με θερμοκρασίες που δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν αρκετά τους 20 βαθμούς, φτάνοντας στη νότια Ελλάδα ακόμα και τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την εικόνα από το αμερικανικό μοντέλο, που δείχνει τις θερμές αέριες μάζες να κυριαρχούν στη νότια Ευρώπη και φυσικά και στη χώρα μας, ανήμερα το Πάσχα.

Εμείς, στο travelstyle.gr, τις τελευταίες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για τις τοποθετήσεις των έγκριτων Ελλήνων μετεωρολόγων σχετικά με τον καιρό που θα κάνει το Πάσχα.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι εξηγείτε το πώς ένα φίδι τρώει έναν ενήλικα άνθρωπο

Συγκεκριμένα, είχαμε δημοσιεύσει τις απόψεις του Σάκη Αρναούτογλου, του Θοδωρή Κολυδά, αλλά και του Τάσου Αρνιακού, οι οποίοι αποδείχτηκαν απόλυτα καθησυχαστικοί. Και όπως φαίνεται, θα επιβεβαιωθούν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ