Ενημερώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018, 11:27

Αν και µας συστήθηκε µόλις πέρυσι στη Νέα Ερυθραία, φέτος έχει ήδη γίνει σηµείο συνάντησης και έχει αποκτήσει πιστούς θαµώνες!

titi-profile Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected]) fb-icon instagram

- Advertisement -

                             & Κατερίνα Ρίγκου

Και πώς αλλιώς αφού το Καφενείον Γάκιας του Χρήστου Γάκια (Bronco Bar) προσφέρει µια εναλλακτική και καινοτόµα πρόταση για καλό φαγητό µε άρωµα… εποχής!

Goloso! Ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο στον Άγιο Στέφανο!

To μεζετζίδικον Γάκιας έχει γίνει το καλύτερο σημείο συνάντησης με πιστούς θαμώνες!

Ένα καφενείο λοιπόν τού σήµερα σε µια γειτονιά και µε φιλοσοφία παλαιότερης εποχής τόσο στο φαγητό όσο και στη φιλοξενία… που αναβιώνει αυθεντικά περασµένες δεκαετίες. Ο άνετος χώρος του µε την παραδοσιακή διαρρύθµιση, τα τραπεζάκια εντός αλλά και έξω στον γραφικό πεζόδροµο θυµίζουν σκηνή από ελληνική ταινία!

Goloso! Ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο στον Άγιο Στέφανο!

Όλα ιδιαίτερα προσεγµένα, µαρτυρούν την αγάπη, τη γνώση και τη διάθεση για περιποίηση και προσωποποιηµένη εξυπηρέτηση. Η µέρα ξεκινάει νωρίς και… παραδοσιακά µε ελληνικό καφέ στη χόβολη για να συνεχίσει αργότερα µε καλό φαγητό από το ανανεωµένο µενού ελληνικών γεύσεων µε προτάσεις τόσο σε θαλασσινά όσο και σε κρέας.

Το μαγαζί στην Κηφισιά που κατάφερε να κάνει το σηµείο τόπο συνάντησης και να δηµιουργήσει πιάτσα!

Τα πιάτα διακρίνονται για την ποιότητα και τη γεύση τους, ετοιµάζονται τη στιγµή της παραγγελίας από ολόφρεσκη πρώτη ύλη και όλα είναι χειροποίητα καθώς δεν υπάρχει τίποτα προκατασκευασµένο. Τις εντυπώσεις κλέβουν οι µεζέδες και οι ποικιλίες συνδυαστικά µε τις πολλές επιλογές σε αποστάγµατα.

Όλα αυτά, µαζί µε το ατµοσφαιρικό περιβάλλον, έχουν µετατρέψει το µεζετζίδικον σε στέκι και µια βόλτα ως εδώ σε εµπειρία!

Καθηµερινά 09:00-02:00

(η κουζίνα µέχρι τις 00:00 και Σ/Κ µέχρι τις 01:00, τον χειµώνα και το καλοκαίρι µέχρι τη 01:00 και 02:00 αντίστοιχα).

Πηγή Best in town Kifissia

 

Ξεφυλλίστε το και κατεβάστε το με έναν μόνο κλικ!

Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ