Δούσης Μεξικό Βίκος

Συνεχίζοντας το ταξίδι μου στο Mexico City, οι “Εικόνες” διαδέχονται η μία την άλλη μέσα από εντυπωσιακές τοποθεσίες και ξεχωριστά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και εκπληκτικές παραλίες, που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά στον μαγευτικό αυτό τόπο. Μια στάση στο El Castillo, γνωστό ως ο ναός του Kukulcán, μια μεσοαμερικανική πυραμίδα που κυριαρχεί στο κέντρο του αρχαιολογικού χώρου Chichen Itza στη μεξικανική πολιτεία Yucatán μού πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Κάτω από τον καυτό ήλιο του Μεξικού και με το σκεπτικό να συλλάβω στην κάμερα όλες αυτές τις λεπτομέρειες που θα σας συναρπάσουν, τα γυρίσματα είναι μια απαιτητική διαδικασία.

Διαβάστε ακόμα:  Καθαριότητα δωματίων στα ξενοδοχεία: Ο Τάσος Δούσης σας αποκαλύπτει τα μυστικά που ξέρουν μόνο οι καμαριέρες!
Βίκος Δούσης Μεξικό

Οπότε χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα mini break για να συνεχίσω γεμάτος ενέργεια και ένταση την… περιπέτειά μου. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια ανάσα πολύτιμης δροσιάς σε αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες που μου χαρίζει το μοναδικό μεταλλικό νερό “Βίκος”. Φυσικά και δεν είναι τυχαία η επιλογή μου, αφού με αυτό το μπουκαλάκι “Βίκος” στις αποσκευές μου είμαι απόλυτα ασφαλής ότι θα πιώ το καθαρότερο νερό, ενισχύοντας την καλή λειτουργία του οργανισμού μου. Κάτι που όπως καταλαβαίνετε όλοι το έχω μεγάλη ανάγκη για να συνεχίσω με την ίδια ένταση και δυναμικότητα να σας ταξιδεύω στα μήκη και πλάτη του κόσμου!

Βίκος Δούσης Μεξικό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ