Παραλία Άγιος Βασίλειος, Εύβοια

Μια «διπλή» μυστική παραλία στην Εύβοια, χάρμα οφθαλμών, ιδανική για δύο! Αν λοιπόν, έχετε στο νου σας μια κοντινή εκδρομή με το ταίρι σας, κατευθυνθείτε στην Εύβοια και συγκεκριμένα στη βόρεια πλευρά της στην ονειρική διπλή παραλία του Αγίου Βασιλείου.

Η παραλία είναι διπλή καθώς βρέχεται από τα αιγαιοπελαγίτικα νερά και από τις δύο πλευρές της. Μάλιστα όταν η μια πλευρά έχει κύμα στην άλλη επικρατεί νηνεμία. Η παραλία είναι γνωστή ως καταφύγιο των ερωτευμένων και αυτό γιατί εκτός από το πολύ ρομαντικό τοπίο, είναι απομονωμένη καθώς είναι προσβάσιμη από χωματόδρομο με περπάτημα περίπου 15 λεπτών από την κοντινότερη άσφαλτο ή 30 λεπτά από το λιμανάκι της Αγκάλης.

Σημ. Γι αυτό αν αποφασίσετε να πάτε μην αμελήστε να πάρετε μαζί σας τις απαραίτητες προμήθειες!

Παραλία Άγιος Βασίλειος, Εύβοια

Το σημείο που θα παρκάρετε είναι περίπου 700 μέτρα μακριά από την παραλία. Από εκεί έχει περπάτημα σε χωματόδρομο και στο τελικό σημείο υπάρχει απότομο μονοπάτι. Οπότε, μην κουβαλήσετε πολλά πράγματα…

Απέχει από το κέντρο της Αθήνας 149 χιλιόμετρα, οπότε θα φτάσετε οδικώς σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες… ή διαφορετικά σε λιγότερο χρόνο απ’ ότι θα χρειαστείτε για να φτάσετε σε κάποια παραλία της Αττικής αν συνυπολογίσουμε την … (πολλή) κίνηση!

Παραλία Άγιος Βασίλειος, Εύβοια

Γνωρίστε τη παραλία μέσα από το βίντεο:

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ