Ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο ζωής ενός ανθρώπου. Η παρουσία τους πάνω στον πλανήτη ξεκίνησε πριν πολλές χιλιάδες χρόνια και αποτελούν σημείο αναφοράς και μελέτης για πολλούς επιστήμονες.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απέχει από αυτή την κατηγορία. Το δέντρο ελιάς στο χωριό Βούβες της Κρήτης, αποτελεί πλέον μνημείο και σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν έχει σταματήσει να παράγει ελιές εδώ και 4.000 χρόνια.

Οlympic air: Η προσφορά που θα γίνει ‘καπνός’ με εισιτήρια 19 ευρώ! Ισχύει ως σήμερα το βράδυ!

To χορτάρι της θάλασσας στις Βαλεαρίδες Νήσους είναι αυτό που κλέβει τα πρωτεία καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς, καλύπτει το βυθό τα τελευταία 100.000 χρόνια.

Τα σφουγγάρια της Ανταρκτικής υπάρχουν τα τελευταία 15.000 χρόνια. Οι επιστήμονες θέλοντας να εξηγήσουν τα τόσα πολλά χρόνια, ανέφεραν πως οι παγωμένες θερμοκρασίες καθυστερούν την πλήρη ανάπτυξή τους ενώ το γεγονός πως συνήθως είναι σκεπασμένα από πάγκο σε βάθος 30 μέτρων, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την ανάλυσή τους.

H χελώνα Τζόναθαν ζει εδώ και 184 χρόνια στις Σεϊχέλες και αποτελεί το πιο μεγάλης ηλικίας ζώο στον πλανήτη

Αυτό το κοκτέιλ μπαρ στο Μιλάνο δεν σου επιτρέπει να μείνεις εκεί πάνω από δύο ώρες

To δέντρο στο Σανλαντ της Νοτίου Αφρικής είναι μόλις… 6.000 ετών. Είναι τόσο μεγάλο που για να το αγκαλιάσουν χρειάζονται 40 ενήλικοι άνδρες.

Ούμπρια: Η μικρή γεωργική πόλη της Ιταλίας με τον αυθεντικό χαρακτήρα

Πηγή:  iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ