Εάν αγαπάτε τη μόδα, τότε αυτή η έκθεση είναι must-visit! Και φυσικά, μια τέλεια ευκαιρία να επισκεφθείτε την χιλιολατρεμένη Αγγλική πρωτεύουσα…

Από την Σίσσυ Παστελάκου ([email protected])

Μέσα από την έκθεση «Christian Dior: designer of dreams» αποδίδεται η αισθητική του οίκου Κριστιάν Ντιόρ και ξεδιπλώνεται η ιστορία του μέσα από 11 θεματικές ενότητες.

Mια μεγαλειώδης έκθεση έρχεται στο Victoria & Albert Museum του Λονδίνου!

Βασίζεται σε μια πρωτότυπη έκθεση του 2017 που έλαβε χώρα στο Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι, όμως η πολυαναμενόμενη φετινή έκθεση θα μας παρουσιάσει πολλές haute couture δημιουργίες, συμπεριλαμβανομένης και μιας εγκατάστασης που εξυμνεί τις σχέσεις του σχεδιαστή με τη Βρετανία.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το ωραιότερο χιονοδρομικό της Γερμανίας!

Mια μεγαλειώδης έκθεση έρχεται στο Victoria & Albert Museum του Λονδίνου!

Η έκθεση περιλαμβάνει 500 αντικείμενα, από φωτογραφίες, κοσμήματα, haute couture δημιουργίες μέχρι και αρώματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν το διαχρονικό έργο καθώς και τις πηγές έμπνευσης του κορυφαίου μόδιστρου.

Την έκθεση θα συνοδεύσουν επίσης συνομιλίες και εργαστήρια που θα παρουσιαστούν από τους επιμελητές της, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε ακόμα πιο βαθιά τις δημιουργίες του εξαιρετικού σχεδιαστή. Μην το χάσετε!

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Διάρκεια: Aπό 2/02-14/07, Victoria & Albert Museum, www.vam.ac.uk

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ