Ενημερώθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2018, 14:52

Κάθε πόλη έχει τα ψαγµένα στέκια της… Έτσι και η Θεσσαλονίκη έχει το δικό της και αυτό είναι το Mob. Αξίζει να το… ανακαλύψεις!

By Titi Velopoulou Photo: Κostas Κapareliotis

Δύσκολο να το ανακαλύψει κανείς τυχαία, καθώς έχει φωλιάσει από πέρυσι στον πρώτο όροφο ενός ιστορικού διατηρητέου κτηρίου της Ίωνος Δραγούµη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης…

Η παλιά σκάλα που οδηγεί στον ατµοσφαιρικό του χώρο, χωρισµένο σε δωµάτια, µε τις εµφανείς τοιχογραφίες, την τζακόσοµπα και την αισθητική σπιτιού, «υποψιάζει» για τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του… Αν και πρόκειται για ένα all day cozy στέκι, το Mob είναι πολλά παραπάνω…

Ένα πολυµορφικό, easygoing σηµείο συνάντησης που όχι µόνο φιλοξενεί διάφορα δρώµενα, αλλά κινείται σε µια λογική που προάγει την ελευθερία της έκφρασης κάθε καινοτόµας ιδέας… και γι’ αυτό άλλωστε ξεπερνά κάθε τυπική περιγραφή!

Δεν λείπουν φυσικά καλός καφές, εκλεκτά ροφήµατα, αρκετές επιλογές σε κρασί (αριθµεί πάνω από 24 ετικέτες) αλλά και cocktails που συντροφεύουν κάθε unique στιγµή µας εδώ! Καθημερινά 10:00 – όσο πάει. Κυριακές 11:00 – όσο πάει.

Stay tuned… Για τις ενδιαφέρουσες εκθέσεις, εργαστήρια και events!

Info: Ίωνος Δραγούμη & Παπαδοπούλου 2, Θεσσαλονίκη, M. 6936 941464, www.mob.cafe

Πηγή Best in travel Thessaloniki 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ