Ασυνήθιστη τιμωρία για αρνητές μάσκας στο Μπαλί

Με το ευφάνταστο μότο “Mask up or Push up”, η αστυνομία στο Μπαλί προτρέπει τους ντόπιους και ξένους να φορέσουν τη μάσκα τους, ειδάλλως η τιμωρία είναι ασυνήθιστη και… αρκετά χιουμοριστική! θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα

- Advertisement -

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η κυβέρνηση στο Μπαλί για να πείσει τους κατοίκους αλλά και τους ξένους τουρίστες να φοράνε τις μάσκες τους σε εξωτερικούς χώρους, καθώς εάν δεν το κάνουν καλούνται να… κάνουν push-ups.

Ασυνήθιστη τιμωρία στο Μπαλί για όσους δεν φοράνε μάσκα

Κορονοϊός: Μετά το τέλος της πανδημίας αυτές οι χώρες θα… γεμίσουν τουρίστες! 7 υπέροχοι προορισμοί

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν στο Ίντερνετ πολλές φωτογραφίες αλλά και βίντεο με ανυποψίαστους τουρίστες στο Μπαλί της Ινδονησίας να υποχρεώνονται από την τοπική αστυνομία να κάνουν push-ups επιτόπου, αφού δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας, φορώντας τη μάσκα τους.

Το Μπαλί, η κατοικία των Θεών, όπως λέγεται, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα κρούσματα του κορονοϊού και από τον περασμένο χρόνο η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική. Προκειμένου λοιπόν να πειστούν οι παραβάτες, σκέφτηκαν αυτό τον πρωτότυπο τρόπο τιμωρίας, που φροντίζει κιόλας για τη… σιλουέτα τους!

Τιμωρία για τους αρνητές της μάσκας στο Μπαλί με push-ups

Μήπως θα έπρεπε και στην Ελλάδα οι υπεύθυνοι να το σκεφτούν, έτσι ώστε και σε φόρμα να είμαστε αλλά και να μην πληρώνουμε από τα μεγαλύτερα πρόστιμα στον κόσμο;

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» σε ένα ταξίδι ζωής στο Μπαλί! (video)

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» σας ταξιδεύουν στο «μαγικό» Μπαλί και τη κουλτούρα του! Οι «Εικόνες» αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν στην Ινδονησία και πιο συγκεκριμένα στο Μπαλί. Ένα «ταξίδι ζωής» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, το οποίο θα σας μείνει αξέχαστο αν ποτέ το πραγματοποιήσετε.

Η διαφορά των πολιτισμών είναι φανταστική, η «αποστολή» σε έναν επίγειο παράδεισο, με φανταστικά τοπία, τροπικά δάση και ένας λαός με ιδιαίτερη και διαφορετική κουλτούρα θα σας ταξιδέψουν κατευθείαν στο νησί τους.

Ένας μοναδικός προορισμός που θα τον λατρέψετε μέσα από το ακόλουθο βίντεο…

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ