Μύκονος

Μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν ξανά τις πτήσεις τους, ενώ εμείς ονειρευόμαστε διακοπές σε νησιά με όμορφες παραλίες. Η Μύκονος είναι, φυσικά, ένα από αυτά. Το κοσμοπολίτικο νησί μας περιμένει και φέτος να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του, να απολαύσουμε τις πολυσύχναστες παραλίες του και να μυρίσουμε τον κυκλαδίτικο αέρα του… Η ομάδα του travelstyle.gr έψαξε και βρήκε πόσο θα κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια τον Ιούλιο για Μύκονο!

Aegean: Πόσο κοστίζει να πετάξουμε τώρα για Κέρκυρα;

Αεροπλάνο της Volotea

Εισιτήρια που ξεκινούν από χαμηλές τιμές

Αν σκοπεύετε να κλείσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, κάντε το τώρα. Βάζοντας στην αναζήτηση ενδεικτικά τις ημερομηνίες Παρασκευή 10 με επιστροφή Κυριακή 12 Ιουλίου, ανακαλύψαμε ότι το εισιτήριο ξεκινά από 24 ευρώ για απλή μετάβαση και 48 με επιστροφή!

Ανεμόμυλοι στη Μύκονο

Οι τιμές είναι χαμηλές, αν αναλογιστούμε ότι είναι high season στο πιο δημοφιλές νησί της Ελλάδας! Η τιμή αυτή αντιστοιχεί σε πτήση με τη low cost εταιρεία Volotea και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να επισκεφτεί τη Μύκονο χωρίς να χαλάσει μια περιουσία.

Πάρος: Τα καλύτερα 5 ξενοδοχεία κάτω από 50 ευρώ

Τιμές για Μύκονο με τη Volotea

Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όχι όμως εξίσου οικονομικές. Αν επιλέξουμε την ταχύτερη πτήση (35 αντί για 50 λεπτά που διαρκεί το ταξίδι με τη Volotea), βλέπουμε ότι μπορούμε να πάμε στη Μύκονο από την Αθήνα με την Olympic Air τις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες πληρώνοντας από 149 ευρώ με επιστροφή.

Αεροπλάνο της Olympic Air

Μύκονος: Ποιοι διάσημοι δηλώνουν ότι θα κάνουν και φέτος βόλτα στα Ματογιάννια

Οι τιμές για Μύκονο με την Olympic Air

Οι παραπάνω τιμές εμφανίζονται στην αναζήτηση του skyscanner. Εσείς, φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε όποια εταιρεία εσείς επιθυμείτε αναλόγως με τα γούστα και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Το σίγουρο είναι ότι βγαίνουν συνέχεια προσφορές, κι όσο πιο γρήγορα κλείσετε το ταξίδι σας, τόσο το καλύτερο!

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ