Πύργος Μυστρά ξενώνας

Μόλις 6 χλμ. βορειοδυτικά της Σπάρτης, βρίσκεται η φημισμένη καστροπολιτεία του Μυστρά. Πέτρινα καλντερίμια, μοναστήρια κι εκκλησίες, παλάτια κι αρχοντικά, βυζαντινά οικόσημα μας ταξιδεύουν στην εποχή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Σε αυτό το μέρος στην  Πελοπόννησο, σημείο αναφοράς Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, αναζητήσαμε την κατάλληλη πρόταση διαμονής για να σας παρουσιάσουμε.

Μυστράς

Διαμονή

Αν λοιπόν βρεθείτε στον όμορφο Μυστρά σας έχουμε μια πολύ ωραία επιλογή διαμονής αφού αναζητήσαμε ξενοδοχεία στη booking και βρήκαμε τον αριστοκρατικό ξενώνα 4 αστέρων “Πύργος Μυστρά” σε εξαιρετική τοποθεσία και βαθμολογία το 9,1! Σε μια ενδεικτική αναζήτηση που κάναμε για μια διανυκτέρευση τέλη Μαΐου σε δίκλινο με πρωινό η τιμή είναι €120.

Πύργος Μυστρά 

Αυτό το μικρό πολυτελές ξενοδοχείο χτίστηκε το 1850 και αποτέλεσε κέντρο της κοινωνίας, ενώ στέκεται περήφανο κάτω από τη σκιά του Ταΰγετου…σε εξαιρετική τοποθεσία!

Το επιβλητικό μέγαρο έχει μεταμορφωθεί σε έναν αριστοκρατικό ξενώνα, διατηρώντας και αποκαλύπτοντας τη γοητευτική ομορφιά και τον ήρεμο μαγνητισμό, με απόλυτο σεβασμό στη φύση και την ιστορία της περιοχής. Κάθε δωμάτιο είναι μια ξεχωριστή, εντυπωσιακή σκηνογραφία. Η κάθε γωνιά του Pyrgos Of Mystras συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και τη θαλπωρή με την απόλυτη αρμονία. Τα πολύτιμα υφάσματα και τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί για τη διακόσμηση ζωντανεύουν μνήμες από την πλούσια ιστορία της πόλης.

Το κατάλυμα προσφέρει ποδήλατα προς ενοικίαση. Το Pyrgos Of Mystra βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε την πόλη, το Αρχαιολογικό Μουσείο του Μυστρά, το βυζαντινό καθεδρικό ναό του Αγίου Δημητρίου και πολλά άλλα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος.

Pyrgos Mystra, δίκλινο
Pyrgos Mystra, σουίτα
Pyrgos Mystra, κρεβάτι
Pyrgos Mystra, lounge
Pyrgos Mystra, τραπεζαρία

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ